Lányok nektek bejön ez a tehetőségi szint?
az inflációba meggazdagodtam mint láthatjátok... mondjuk egy okos ember vagyok ezt láthatjátok a szókincsem alapjába. Restriktív a bankszámlám azaz ventillációs és diffúziós... gyengébbek kedvéért sok pénz van rajta bármit megvehetek a boltba azt a jószágot, javakat ami szükségességi görbémbe beleesik
képek:
#11: Tudom, hogy csak poénkodik :)
Az idegesített fel, hogy még a #2-es hozzászólásában bizonygatja, hogy ez nem trollkodás... Azt hiszi, hogy ezt a hülyeséget bárki is bekajálja.
Azért írtam a válaszom, hogy hátha rájön, mennyire szánalmasan gyenge a próbálkozása.
U.i.: nem mondtam, hogy a közgazdászok nem használják ezeket a kifejezéseket, de szerintem az ember nagyobb eséllyel találkozik ezekkel a pulmonológián, mert ott ezek kifejezetten gyakoriak. És én simán kinézem a kérdezőből, hogy a nagypapa leletéből idézett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!