Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek bejön ez a...

Lányok nektek bejön ez a tehetőségi szint?

Figyelt kérdés

az inflációba meggazdagodtam mint láthatjátok... mondjuk egy okos ember vagyok ezt láthatjátok a szókincsem alapjába. Restriktív a bankszámlám azaz ventillációs és diffúziós... gyengébbek kedvéért sok pénz van rajta bármit megvehetek a boltba azt a jószágot, javakat ami szükségességi görbémbe beleesik

képek:

[link]

[link]

#tehetősvagyok
2014. febr. 1. 18:43
1 2
 11/13 anonim válasza:
# 10 neked nagyon nehezen szokott leesni ha valaki poénkodik igaz? amúgy ezek közgáz fogalmak inkább :)))))
2014. febr. 1. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:

#11: Tudom, hogy csak poénkodik :)

Az idegesített fel, hogy még a #2-es hozzászólásában bizonygatja, hogy ez nem trollkodás... Azt hiszi, hogy ezt a hülyeséget bárki is bekajálja.

Azért írtam a válaszom, hogy hátha rájön, mennyire szánalmasan gyenge a próbálkozása.

U.i.: nem mondtam, hogy a közgazdászok nem használják ezeket a kifejezéseket, de szerintem az ember nagyobb eséllyel találkozik ezekkel a pulmonológián, mert ott ezek kifejezetten gyakoriak. És én simán kinézem a kérdezőből, hogy a nagypapa leletéből idézett :)

2014. febr. 1. 20:22
 13/13 anonim válasza:
hát lehet pistike lelesett nagypapa leletéről egy két szót, hogy menőnek tűnjön :D de én főleg a jószág meg a javak miatt gondoltam, hogy közgázos dologból van
2014. febr. 1. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!