Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mikor lehet tudni, ha valaki...

Mikor lehet tudni, ha valaki többet szeretne, mint barátság, milyen jelei vannak?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,hogy ne feltételezzek többet a dologból!

2014. febr. 1. 17:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt miért csinálják egyes csajok,ha beszélek hozzájuk,hogy belenyúlnak a pulcsijuk, pólójuk alá a nyakuknál és simizik a kulcscsontjukat v.a nyakukat?
2014. febr. 1. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
ilyet se láttam még, de szerintem ez nem jelenti feltétlenül azt
2014. febr. 1. 17:58
 3/6 A kérdező kommentje:
én meg már tucatszor találkoztam ilyen megnyilvánulással
2014. febr. 1. 18:28
 4/6 Gyurcsik válasza:
Zavarban vannak!
2014. febr. 1. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Hat nemhiszem..en lany vagyok es nemszoktam ilyesmit csinalni mikor zavarban vagyok.

17L

2014. febr. 7. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Huh, megpróbálom összeszedni a leggyakoribb jeleket.

Figyel rád, emlékszik a legtöbb infóra, amit magadról mondtál, legyen az akár milyen apróság.

Ha beszélgetsz vele, nem csak hallja, hanem nézni is, hogy beszélsz. Gyakran pillant a szádra.

Másolja a mozdulataid. Ha iszol a poharadból, 3-5 másodpercen belül ő is iszik, ha rágyújtasz, ős is, ha előredőlsz (felé) egy asztalnál, követi a mozdulatod.

Hozzád akar érni. Kiszedi a hajadból a szöszt, ha volt benne, ha nem. :) Megigazítja a ruhád, a hajad, megérint séta közben, hogy felhívja a figyelmed valamire.

Zavarban van, ha egy vidám beszélgetés közben valami bókot mondasz neki meglepően komoly hangon. Gyakran babrál valamivel, pl ruhája, haja, táska, étteremben az asztal kellékei vagy evőeszköz.

Gyakrabban nyalja meg az ajkait, vagy harapdálja őket.

Biztos, hogy van még egy csomó dolog testbeszédből, de most csak ennyi ugrik be.

2014. febr. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!