Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent az, hogy arról...

Mit jelent az, hogy arról álmodok, hogy akibe szerelmes vagyok megcsókol, szeret engem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok, de nem tudom, hogy ő szerelmes-e belém. Pár napja róla álmodok. Ennek van valami jelentősége? Lehetséges, hogy azt jelenti az álmom, hogy szeret engem?

előre nagyon köszönöm a válaszokat!

17/L

2014. febr. 1. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak annyit, hogy te szereted.
2014. febr. 1. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit.
2014. febr. 1. 17:27
 3/7 Csakegylány.17 ***** válasza:
nem jelent semmit csak annyit hogy te szereted persze lehet ő is szeret de a kettő nem függ össze..
2014. febr. 1. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges.
2014. febr. 1. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak azt, hogy túl sokat gondolsz rá, ezért már álmodban is előjön. Nem biztos, hogy ő is szeret. Esetleg megtehetnéd, hogy nem csak álmodozol róla, hanem próbálsz vele ismerkedni is. ;)
2014. febr. 1. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
nem, csak annyit jelent hogy sokat gondolsz rá és tetszik neked
2014. febr. 1. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán inkább próbálj közeledni hozzá és akkor kiderül, hogy tetszel-e neki, netalántán Ő is szeret. ;)
2014. febr. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!