Szerintetek szerelmes belém v. nem?
Én 13 éves ő pedig 15!
Régóta barátok voltunk mert a szomszédba lakott és átjött játszani sokszor meg volt hogy bevalottuk hogy szerelmesek vagyunk egymásba meg vele volt az első csokom.És uhy 11 éves koromban elment ugye másik iskolába és azota semmi ellőtte mindig eljött a szülinapomra is de most nem meg találkozunk az utcán és csak Helló!Semmi különös beszélgetés!De én még mindig szeretem mert kedves fiú Szerintetek sikerülhet hogy járjunk?Ha igen irjatok tippeket!!!4 Köszi előre is!!!!4
1-ső:-))))
No.
Komolyra ferdítve.
Sikerülhet, de nem most. Úgy fest nem tetszel már neki, az is lehet, hogy barátnője van. Kisleány vagy a szemében, ő pedig már középiskolás (a korotok alapján), tehát törekszik arra, hogy idősebb leányokkal kerüljön kapcsolatba.
Nem tudom, faterod esetleg nem tett utalást neki arra, hogy kitapossa a belit, ha rádnéz, vagy hozzád ér? Sose lehessen tudni...
Pár év múlva, ha kivirágzol, mint a rózsabimbó, akkor lehet, hogy odalesz megint érted, de addigra már neked fognak a főiskolások udvarolni...asszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!