Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek nagyon nyomulós...

Szerintetek nagyon nyomulós dolog lenne?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel mindig egymásra mosolygunk a buszon/buszmegállóban. Tudom hogy nincs barátja...szerintetek lerohanásnak venné, ha Valentínkor adnék neki egy tábla csokit? Sosem beszéltünk, köszönőviszonyban sem vagyunk.
2014. febr. 1. 16:54
 1/10 Ahol megállt az idő ***** válasza:
Szerintem nem,inkább kedves gesztus. Az biztos,hogy majd nagyon meglepődik.:)
2014. febr. 1. 16:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem hogy nem vágja hozzám nagy meglepődésében.:)

Köszönöm!

2014. febr. 1. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát engem zavarna, hogy még köszönőviszonyban sem vagyunk, de rögtön ilyesmivel támad le. Inkább jönne oda beszélgetni valamikor...

19L

2014. febr. 1. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem örülni fog neki :)
 5/10 anonim ***** válasza:
biztos nem fogja hozzád vágni
 6/10 anonim ***** válasza:
én is jobban örülnék ha először beszélgetnénk
2014. febr. 1. 16:59
 7/10 A kérdező kommentje:
2#: Nem vagyok a szavak embere, de valahogy mégis szeretnék közelebb kerülni hozzá...
2014. febr. 1. 17:00
 8/10 anonim válasza:
Egy lánnyal akivel sosem beszéltél és még köszönő viszonyban sem vagy szerintem nem a legjobb ötlet csokit adni. De haa ennyire macsó vagy oda mersz menni egy tábla csokival akkor ahhoz mért nem vagy elég nagyfiú hogy odamenj köszönni lehet hogy nem is tetszel a lánynak. Bocsi ha durván fogalmazok de azért ezeket is végig kell gondolni a lány nagyon zavarban lesz az tuti legalább köszönj rá és beszélj vele de most az kicsit ijesztő ha azt mondod: "szia, boldog valentin napot" az...
2014. febr. 1. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:
attól még tudsz neki köszönni
2014. febr. 1. 17:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát, akkor még alszok erre párat.
2014. febr. 1. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!