Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha fel akarok menni filmezni...

Ha fel akarok menni filmezni valakihez, fedő sztorinak jó az hogy pizsipartyra megyek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
De miért kell fedősztori?
2014. febr. 1. 10:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Mivel anya nem engedne ha az igazat mondanám,valamiért nem olyan jó a kapcsolatunk hogy mindent megtudjunk beszélni,és hogy mindent eltudjak neki mondani.
2014. febr. 1. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy fiúhoz vagy lányhoz mész filmezni.
2014. febr. 1. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:

És mit csinálsz, ha a filmezés nem jól sül el? Kihez tudsz fordulni akkor?

Mert ugyebár tudod, a filmezések 99%-a szexbe torkollik?

Ezt akarod te is? Mert ha igen, olyannal, akivel már kapcsolatban vagy, OK, kijátszhatod a szülőket - bár nem igazán tartom helyesnek akkor sem... Nem írtad, hány éves vagy...

De ha csak filmet akarsz nézni, és nem eléggé ismered a másikat, és erőszakoskodni kezd, mit csinálsz? Hazamész gyalog éjjel? És mit mondasz otthon?

Fedősztorinak bármi jó... de azért azt tudd... a szülők sem teljesen hülyék. :)))))

És ha lebuksz, végképp oda a bizalom...

2014. febr. 1. 11:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Tényleg filmezni akartok, vagy ez is fedősztori, hogy bármi lehet? Engem is felhívott magához egy srác filmezni, elutasítottam, de másodjára felmentem hozzájuk, de semmit sem akart tőlem. De én se mondtam el ezt anyának, hogy felmegyek egy fiúhoz, aggódott volna meg minden, és jobb is hogy nem mondtam el neki, mert a srác nem akar tőlem semmit se, ígyis hülyén érzem magam, hogy ezt randonak hittem, de akkor Itthon is elkéne mesélnem, hogy nem azt kaptam, amit akartam, és hogy emiatt milyen naívnak érzem magam. Hány évesek vagytok, milyen a kapcsolatod azzal, akivel filmezni akarsz?
2014. febr. 1. 11:22
 6/13 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk,néhány hónapja ismerkedtünk meg egy közös barátunk álltal.Sokat beszélünk,jó a kapcsolatunk.
2014. febr. 1. 11:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

OK... Gondolom, azóta minden nap találkoztok, és tudod, milyen jellem... nem mindegy, hogy így 4-5 hónap, vagy pedig 2-3 hónap 2-3 találkozóval...

És úgy készülsz, hogy filmet nézel, vagy úgy, hogy akár lefekszel vele? Mert úgy készülj, hogy ez is kőkeményen benne van a pakliban...

Nem ismerjük a srácot... lehet, hogy filmnézés után csók, simi, és alszatok...

De mi van, ha nem? Ha mehetsz haza gyalog, és elmagyarázhatod, miért mentél előbb haza?

Nagyon fiatal vagy még... tudom, ma már ebben a korban sokan nem szűzek... az én lányom is hamarosan 15 lesz, mondjuk őt ilyen szinten még nem érdeklik a fiúk...

De ha megismerkedik valakivel, és kellő ideje együtt vannak, lehet, meg fogok engedni egy-egy éjszakát... de úgy, hogy tudni fogja, ha gáz van, felhívhat, és érte megyünk...

De ha megtudnám, hogy hazugsággal játszott ki... valószínűleg a barátnőjéhez sem engedném el soha többet!

2014. febr. 1. 11:37
 8/13 A kérdező kommentje:

Mivel én eléggé ismerem őt,tudom biztosra hogy nem akar lefeküdni velem.Nem akarok ott aludni sem,azt amugy sem engednék meg anyáék,ugyhogy 10 körűl már otthon is lennék.

Csak nem tudom ezt az egészet hova tenni..hogy mondjam el? félek hogy kiakad és nemet modn vagy ilyenek.

2014. febr. 1. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor pedig roppant egyszerű... (a pizsi parti bekavart, ugyanis az általában ottalvós...).

Közlöd vele, hogy megismertél egy fiút, és szeretnél vele megnézni egy filmet... de ígéred, nem leszel sokáig. :)

2014. febr. 1. 11:57
 10/13 A kérdező kommentje:
bárcsak ilyen könnyű lenne.
2014. febr. 1. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!