Jogosan idegesít fel, hogy veszem a bátorságot és kb 10ből 11es csajokhoz odamegyek utcán, leszólítom és mégis mindig elküld?
ki a lótúrót érdekel, hogy tökös vagy-e mikor elküldenek a fenébe és a francnak sem kellesz? :D inkább te vagy irigy szerintem amiért nekem összejött már. kapj már a fejedhez öreg, te picsogsz meg dühöngsz egy ilyen oldalon hogy még egy nyamvadt esélyt sem kapsz, nem pedig én.. :D :D
P.S.: nem hiszem, hogy a BME-n végeztél volna. én oda járok és még nem találkoztam ott ennyire faragatlan, félig analfabéta és intelligenciahiányos emberekkel ott.
Nem azért, kérdező, de én most vagyok 8.-os (gimiben, de mindegy), és még nekem is kisüt, hogy mennyire irigy vagy és hogy mennyire (tettetetten? Valóban?) nehezen fogsz fel dolgokat. A legtöbb lány nem értékeli, ha eg vadidegen hapsi odamegy hozzá ismerkedni. Ami pedig a puhapôcsűséget illeti, az nálad abban nyilvánul meg, hogy itt, egy névtelen fórumon siránkozol, és próbálsz valami kevés önbizalmat összekaparni azzal, hogy azokat alázod (vagy próbálod alázni), akik nem értenek egyt veled és nem kezdik el mondogatni, hogy 'jajjj, szegény :'((( gonoszok a lányok'... Sweet Insanity-nek és Freak On A Leash-nek igaza van.
(Tudom, most meg fogom kapni, hogy ilyen kislányok miért szólnak bele a felnőttek dolgába, részben meg is értem, de nem érdekel különösebben, így az ezzel kapcsolatos megjegyzéseket, kérlek, hanyagoljuk. Köszi)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!