Jogosan idegesít fel, hogy veszem a bátorságot és kb 10ből 11es csajokhoz odamegyek utcán, leszólítom és mégis mindig elküld?
nem. képzeld én is képes vagyok megszólítani lányokat, udvarolni is képes vagyok, volt is már több komoly kapcsolatom.. viszont nálam alap hogy tisztelem a másikat és ha bármi kedves gesztust teszek akkor nem várok érte cserébe semmit és nem állok neki ilyen gyomorforgatóan férfiatlan és g ecifejű t ahó paraszt módon pattogni mint a bolha, hogy jajjj nem értékelték ezek a "kis ****"...
ha nő lennék, konkrétan sz arnék a pofádra.
egyszerű? :D ismered azt a kis szólást arról a bizonyos bagolyról meg verébről?
a kérdésedben nem ezt írtad amit most, tehát ne mentegetőzz ember! konkrétan azzal jöttél, hogy az a bajod hogy elküldenek és nem az, hogy mily' módon teszik ezt. egyébként is úgy teszik ahogy akarják és azt küldenek el akit akarnak... te magad írtad hogy 10-ből 11-es csajok. feltehetőleg te nem vagy 10-ből 11-es csávó, tehát csak mazochizmus amit csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!