Miért taszítja a nőket, ha engem az alábbi dolgok is érdekelnek?
Webdesigner vagyok. Szabadidőmben olvasok, sakkozom, programozást tanulok, készülök egyetemre és sok témában otthon vagyok. Szeretek sakkozni is,általában a gép ellene mert azt a legnehezebb megverni. Mellette két havonta elmegyek bulizni meg rendszeresen küzdősportolok, élek, vágom a legújabb filmeket, trendeket stb... normális fiatal "pasi" vagyok.
Mégis, sok lány szinte menekül amikor megtudják hogy szeretem az "okos" dolgokat vagy ha ismerem a legismertebb klasszikus zenéket vagy hozzá tudok szólni komoly témákhoz és elbeszélgetem az "okos" emberekkel is. Komolyan, volt már aki azt mondta "úristen,szóval te ilyen stréber dolgokat is csinálsz?".
Tudom mi az az ufó, kösz.
Amúgy meg nem hiszem, hogy az az elv jó, hogy nem beszélünk arról soha, amit szeretünk csinálni, mert a másik úgyis tesz rá… Meg aztán mi van, ha a nő is ezt csinálja? Akkor ültök egymással szemben és néztek kukán, mert fogalmatok sincs a másikról?
Szerintem igenis fontos tisztázni, hogy ki mit csinál munka- és szabadidejében, mert ez sok mindent elárul egy emberről. Aztán majd menet közben kiderül, hogy mik lesznek majd a közös témák, ha lesznek egyáltalán. Ami láthatólag untatja a másikat, azt nem kell tovább firtatni, és kész, de egyszer azért fel lehet hozni, hogy kiderüljön, mit szól hozzá.
Egy online pókerező és sakkozó férfiról nem az álompasira asszociálnak a nők, ezt mindenféle szemétkedés nélkül mondom. Az hogy edzeni jársz, és bulizol, filmeket nézel, tök jó dolog, elégedjen meg ezekkel, amíg nem ismer meg jobban.
Elméletben szép és jó a "ha untat, ne beszéljünk róla" dolog, de gyakorlatban ez nem így működik. Jó benyomást kell tenni a randipartnerre, és fokozatosan, egyre jobban kell megismerni egymást.
Legalábbis szerintem. Nekem sose jött be a "hobbiból pszichológiával, történelemmel, és irodalommal foglalkozok" duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!