Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért taszítja a nőket, ha...

Miért taszítja a nőket, ha engem az alábbi dolgok is érdekelnek?

Figyelt kérdés

Webdesigner vagyok. Szabadidőmben olvasok, sakkozom, programozást tanulok, készülök egyetemre és sok témában otthon vagyok. Szeretek sakkozni is,általában a gép ellene mert azt a legnehezebb megverni. Mellette két havonta elmegyek bulizni meg rendszeresen küzdősportolok, élek, vágom a legújabb filmeket, trendeket stb... normális fiatal "pasi" vagyok.

Mégis, sok lány szinte menekül amikor megtudják hogy szeretem az "okos" dolgokat vagy ha ismerem a legismertebb klasszikus zenéket vagy hozzá tudok szólni komoly témákhoz és elbeszélgetem az "okos" emberekkel is. Komolyan, volt már aki azt mondta "úristen,szóval te ilyen stréber dolgokat is csinálsz?".

2014. jan. 31. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem ez a mainstream.
2014. jan. 31. 21:49
 2/12 Költőnő? ***** válasza:
meglehet h tévedek, de lehet h nem az agyatlan divatbabáknál kéne bedobni ezt
 3/12 anonim ***** válasza:
Pedig ezek érdekes dolgok. Nálam csak a bulizás lenne mínusz, meg hidegen hagynak a legújabb filmek, szinte az összes gagyi. (Ritkán akad kivétel, ami jó.)
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy normális embert ez tuti nem taszít, valószínűleg eddig csak butább és/vagy túl egyszerű embereknél dobtad be..
2014. jan. 31. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
legjobb: One two three című film. crafted by USA, in 1961
2014. jan. 31. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Igazából a jelenlegi kiszemeltem is ilyesmi "zsenike". Először fura volt, de aztán rájöttem, hogy milyen tök jó, hogy belebotlottam és nem egy átlagos srác, akivel átlagos dolgokról lehet beszélgetni:)
2014. jan. 31. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Keress egy hasonlóan „stréber” csajt, és éljetek boldogan. A pázacicáknak nem jön be a sakk.

Én pl járok könyvtárba, csak úgy, ált. valami jó kis krimiért – nem iskolával kapcsolatban, muszáj módon – volt, aki kb. ufónak nézett miatta. Tegyél az ilyenekre magasról. Ha neked jó így az életed, akkor éld így.

2014. jan. 31. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Az "ufó" szó a repülő tárgyra vonatkozik és nem személyre.

Amúgy pedig, ha mér a sakk szóba került. A sakk az gáz. Unalmas. Én kerületi versenyt nyertem áltisiben... Még a mai napig elp*csázok egy elég erős vas alatt futó 10/7es gépet szerintem, bár nagyon ritkán játszom, mert a gép egész más mint egy személy. Nem csinál rutinszerű lépéseket, 3* ugyan arra a lépésre 3* is ugyan azt a hibát képes elkövetni. Gagyi.

De a lényeg, hogy erről nem beszélünk ám lányokkal, mert full dög unalmas. Ha csak nem valami elképesztő nagy kocka. Kb olyan számukra, mint a fiúknál a metrószexuáis vagy hogy mondják a mai világban nem vagyok képben. A fene akar cipőkről, táskákról kokettálni, de még csak a vásárlásról sem. Megvan?

A filmeket jó dolog ismerni, meg a színészeket, vélemény is jó ha van róla, de mint láthattad egy két kommentelő esetében, az is ízlés dolga. Pusztán már csak az a tény is, hogy szeret-e az illető filmezni avagy sem. Nem hogy még beszélni is róla.

A két havonta való bulizást egy picit szarkasztikusnak éreztem. Az ilyen nulla. Említésre sem méltó. Nem nagyon jársz, szóval ennyi. Nem veted meg, de nem vonzz túlságosan. Szvsz előny ez a tulajdonság, hiszen megvetni valamit, ami teljesen hétköznapi, csupán dacból oktalanság. Kinéznek miatta. Meg amúgy is.. Minek? Én sem járok bulizni, de nem azért mert nem szeretem magam jól érezni. Ha jó a zene és ott lesz a jó társaság akkor szívesen megyek. De ha helyette painballozni, korcsolyázni vagy épp színházba, moziba megyünk szórakozni akkor hát oda.

A programozás is olyasmi, ami csak felületesen izgalmas egy lány számára. És persze itt is játszik az ízlés faktor. Valakit aztán egészen nem izgat. Te nyilván nem azt keresed, de akkor ne lepődj meg, ha néha olyanokba botlassz, aki biza a háta közepére sem kívánja ezt, mert olyan távol áll tőle.

Ajánlok valamit. Nézőpontváltás! Gondolj bele, hogy a másik ember az ő személyiségével mik iránt érdeklődhet. És ha az akár téged is megindít, hát indítson. De ne lepődj meg, ha full érdektelen a kedvenc dolgaid iránt, mert hát ki tudja, hogy te hogy viseled az ő dolgait.

2014. jan. 31. 22:17
 9/12 A kérdező kommentje:

Igazán nem érdekel, hogy milyen hobbijai vannak egy lánynak vagy A Lánynak, csak a személyisége érdekel, a motivációja, a kitartása, az akaratereje. Ez vonz. Az hogy ezt mire fordítja, nem érdekel.

A hobbijaimat akkor szoktam elmondani,ha megkérdezi hogy mivel telt a napom. Hazudni nem jó ötlet szerintem, amikor a fentiekkel telt. Vagy...ha megy egy film a mozibemutatóban én meg benyögöm hogy "ez az XY, a múltkor láttam". Nem értem ez miért taszító vagy az hogy "voltam edzésen, utána hazajöttem és sakkoztam egyet. Vagy online pókereztem. Ez miért taszító?

2014. jan. 31. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen "stréber" hobbijaim, mégse mondanak nekem ilyet. Ha a hobbidat kérdezik, ne támadd le őket a sakkal, meg a webdesigner dologgal. Majd ha szükség lesz ezekre, kiderül mennyire otthon vagy a témában. Addig viszont legyél "átlagosabb".

Az olvasottság, és a tény hogy okosabb emberekkel is eltudsz beszélgetni sose hátrány, csak jókor kell hogy kiderüljön.

2014. jan. 31. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!