Szerintetek nehezebb egy orvosisnak kialakítani kapcsolatot?
Most nem arra gondolok, hogy csak ilyen-olyan végzettségű embert talál-e magának, hanem hogy mennyien néznék el neki, hogy mennyit tanul, elfoglalt, feszült, stb... vagy inkább hanyagoljam az ismerkedést diploma+szakosodás utánig?
Mert sajnos már 2 kapcsolatomnak is vége lett emiatt.
"Ez csak egy ócska kifogás. Én is egyetemista vagyok, mégis tudok a páromra szakítani heti pár órát,igaz van, hogy csak hétvégén."
Te elolvastad egyáltalán amit írtam? Szorgalmi időszakban mindenre van idő. Vizsgaidőszakban semmire sincs. Egyébként kíváncsi vagyok mire jársz... Ugyanis szak és szak között óriási különbségek vannak, az orvosi az egyik legnehezebb szak, mert vitathatatlanul itt a legnagyobb a puszta tananyag mennyisége, ezért van szükség szakorvosokra, mert nem lehet a modern orvosláshoz szükséges tudást annak felosztása nélkül megtanulni, mert az emberi agy kapacitása is véges.
Azt egyébként elhiszem, hogy egy büfé ruhatár szakos arra ér rá amire akar, csak tudod vannak emberek, akik szeretik ha ér is valamit a diplomájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!