Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek nehezebb egy...

Szerintetek nehezebb egy orvosisnak kialakítani kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy csak ilyen-olyan végzettségű embert talál-e magának, hanem hogy mennyien néznék el neki, hogy mennyit tanul, elfoglalt, feszült, stb... vagy inkább hanyagoljam az ismerkedést diploma+szakosodás utánig?

Mert sajnos már 2 kapcsolatomnak is vége lett emiatt.

2014. jan. 31. 19:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Volt orvosi egyetemre járó barátnőm és évekig voltunk együtt.
2014. jan. 31. 22:05
 22/29 anonim válasza:
Hát a gyógyszerészeknek sokkal nehezebb!!!!
2014. jan. 31. 22:10
 23/29 anonim válasza:
Istenem... mások ugye búcsúban lövik a diplomájukat? Más is ugyanúgy sokat tanul és bújja a könyveket, nem csak az "orvosis". Ez csak egy ócska kifogás. Én is egyetemista vagyok, mégis tudok a páromra szakítani heti pár órát,igaz van, hogy csak hétvégén.
2014. febr. 1. 11:02
 24/29 anonim ***** válasza:

"Ez csak egy ócska kifogás. Én is egyetemista vagyok, mégis tudok a páromra szakítani heti pár órát,igaz van, hogy csak hétvégén."

Te elolvastad egyáltalán amit írtam? Szorgalmi időszakban mindenre van idő. Vizsgaidőszakban semmire sincs. Egyébként kíváncsi vagyok mire jársz... Ugyanis szak és szak között óriási különbségek vannak, az orvosi az egyik legnehezebb szak, mert vitathatatlanul itt a legnagyobb a puszta tananyag mennyisége, ezért van szükség szakorvosokra, mert nem lehet a modern orvosláshoz szükséges tudást annak felosztása nélkül megtanulni, mert az emberi agy kapacitása is véges.

Azt egyébként elhiszem, hogy egy büfé ruhatár szakos arra ér rá amire akar, csak tudod vannak emberek, akik szeretik ha ér is valamit a diplomájuk...

2014. febr. 1. 12:51
 25/29 anonim válasza:
Kérlek szépen orosz nyelvű tolmács leszek ha végzek és mellesleg külföldön tanulok, és mit mondhatok, idegen nyelven tanulni idegen nyelvet elég húzós, mégse panaszkodok, hogy ez miatt nincs kapcsolatom. A kérdés az volt, hogy nehezebb-e egy orvosisnak kapcsolatot kialakítani, hát nem nehezebb, mint bárki másnak.
2014. febr. 1. 13:08
 26/29 anonim ***** válasza:
utolsó: a szorgalmi időszak jelentősen hosszabb, mint a vizsgaidőszak, én is egyetemre járok (nem tudom, a pszichológia a te szemedben mennyire lenne büfészak, de ha érdekel, itt is kell tanulni, nem is keveset), szorgalmi időszakban van, hogy minden nap látom a barátom, vizsgaidőszakban meg jó, ha hetente egyszer, rövid ideig. amúgy tudod, arany igazság, hogy ha annyira sok anyagot kell megtanulni, érdemes nem az utolsó pillanatban kezdeni. és heti egyszer 1-2 órát a vizsgaidőszakban is lehet szánni a szerelmedre. nekünk ez bevált, főleg, hogy mindketten egyetemisták vagyunk. ha akarod, meg lehet oldani, egyáltalán nem lehetetlen.
2014. febr. 1. 13:08
 27/29 anonim ***** válasza:
bocsi, utolsó előtti.
2014. febr. 1. 13:09
 28/29 anonim ***** válasza:
A tolmács véleményét tiszteletben tartom, ahogy te csinálod az valóban kemény lehet, a pszichológia viszont egy VICC az orvosihoz képest. Pszichológus ismerősöm volt hogy két hét alatt letolta a 11 vizsgáját. Pont egy bölcsész akarja már megmondani, hogy mennyire kemény az orvosi, és hogy mire van időm, és mire nincs? Ez a hét vicce. Amit te neuroanatómia/anatómia néven tanultál az semmi egy orvosis anatómiához képest. Egyébként hányszor volt a Sobotta vagy a Szentágothai a kezedben? Egy másodéves medikusnak vizsgaidőszakban az anatómia atlasz a barátnője.
2014. febr. 1. 13:35
 29/29 anonim ***** válasza:
hát, akkor örülj neki, hogy van egy anatómia barátnőd, én meg örülök neki, hogy egyetem mellett is tudok teljes életet élni, kinek mi a fontosabb :) továbbra is azt mondom (mivel vannak orvosis ismerőseim, akik nem csak bukdácsolnak, hanem egyből 5ös anatómia vizsgákat raknak le sorra), hogy ha akarod, tudsz párkapcsolatra időt szakítani, az sem egészséges, ha 0-24 csak tanulsz, azt az 1-2 óra pihenést meg igazán a párodra is fordíthatod már. és te magad is mondtad, hogy szorgalmi időszakban mindenre van idő. tehát egyedül a vizsgaidőszak a problémás, amit ki lehet bírni, meg lehet oldani. ha akarod, persze. de kifogásokat mindig lehet találni. és szidni is lehet más szakokat. szerintem emiatt nehezebb párkapcsolatot kialakítani, mert annyira nagyra vagy azzal, hogy az orvosi az ász. senki sem tagadja, hogy ott sokat kell tanulni, de nem ez az egyetlen olyan szak, ahol melegíteni kell a széket (pl jog? jogász ismerősöm is van, és azért őket se látni túl gyakran pihengetni).
2014. febr. 1. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!