Szerintetek nehezebb egy orvosisnak kialakítani kapcsolatot?
Most nem arra gondolok, hogy csak ilyen-olyan végzettségű embert talál-e magának, hanem hogy mennyien néznék el neki, hogy mennyit tanul, elfoglalt, feszült, stb... vagy inkább hanyagoljam az ismerkedést diploma+szakosodás utánig?
Mert sajnos már 2 kapcsolatomnak is vége lett emiatt.
Ahogy első mondotta. Ne hidd, hogy az orvosi egyetem a legnehezebb. Sok orvosis el van szállva magától, pedig khm, nem egyet aláztam szét az élet más területein. :)
A természettudományok, a mérnöki tudományok, gazdaságtudományok legalább ilyen nehezek, csak más jelleggel. Mégis belefér a kapcsolat. Arra van időd, amire akarsz szánni. És arra van akaratod, ami felé van affinitásod. Ami később realiást szül majd.
A kérdés az, hogy mihez képest. :)
Ezt a problémát is meg lehetne oldani megfelelő szintű kommunikációval, de ha úgy érzed nem fér bele, akkor ne férjen bele, ne hülyítsd magadat és másokat.
jól mondta az egyik válaszoló, arra van időd, amire akarod, hogy legyen.
persze, ha fontos az egyetem, nyilván sokat tanulsz rá, de nem feltétel szerintem hogy a hét minden napján 0-24 görnyedj a könyveid felett és magolj... ha akarsz kapcsolatot, ha mást nem is, de a hétvégéket szerintem simán rászánhatod, meg egy-egy rövidebb hétköznapot is akár. szerintem nem orvosisnak vagy mérnöki szakon vagy bárki másnak nehezebb kialakítani kapcsolatot, hanem az egyes egyéneknek, akik nem tudják beosztani az idejüket. és ha nem járnál egyetemre, de ez a probléma fennállna, lehetnél te okleveles naplopó is, ha egyszerűen semmire se tudnál időt szakítani, akkor sem tudnál épkézláb párkapcsolatot kialakítani. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!