Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szedjek fel egy lányt?

Chelseafc1996 kérdése:

Hogyan szedjek fel egy lányt?

Figyelt kérdés
18 leszek és valahogy nem jön össze egy lánnyal sem aki tetszik, mindenki azt mondja hogy legyünk barátok. Csak az olyanok akarnak tőlem valamit akik nekem nem jönnek be, miért van ez? és mit tegyek hogy összejöjjön végre valakivel? help pls!!!
2014. jan. 31. 16:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
még van időd bőven...előbb-utóbb megtalálod az igazit.
2014. jan. 31. 16:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Talán add lejjebb az igényeidet
2014. jan. 31. 16:44
 3/17 anonim ***** válasza:

Akik bejönnek, egyből nyomulsz vagy azért próbáljátok megismerni egymást? Nem kell egyből lerohanni, próbálj kialakítani vele egy egyre szorosabb kapcsolatot.

Ne legyen egyértelmű, hogy akarsz valamit, de ismerkedj, keresgesd a társaságát, beszélgessetek.

2014. jan. 31. 16:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam ezt hogy beszélgettem vele, folyton együtt lógtunk, és a végén ezt kaptam hogy, én nagyon kedvellek, de csak úgy tudok rád tekinteni mint barátra :/
2014. jan. 31. 16:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban!
2014. jan. 31. 16:56
 6/17 A kérdező kommentje:
174cm magas vagyok Izmos test, kockás has. Valami a lányokkal való kommunikációmmal van elcseszve. de nemtudok rájönni hogy mi
2014. jan. 31. 16:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Alacsony vagy, plusz a kinézetedet az arcod határozza meg, nem a testalkatod. Sorry, haver.
2014. jan. 31. 17:07
 8/17 anonim ***** válasza:
A kommunikációban annyi a fontos, h egyáltalán valahogy képes legyél kommunikálni a lányokkal. Lehet, h az arcod nem tetszik nekik. Bár ha a csúnyább lányoknak bejössz, akkor minimum átlagos külsővel rendelkezel.
2014. jan. 31. 17:07
 9/17 A kérdező kommentje:
haveromra 10/10 csaj megmondja hogy én jobban nézek ki, és mégis minden héten más csaja van, nemtudom hogy csinálja
2014. jan. 31. 17:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Dehogy, add lejjebb az igényeidet milyen hülyeség ez! Nincs ló jó a szamár is vagy mi? Az nem jó tanács. Inkább te válj jobbá...
2014. jan. 31. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!