Srácok! Mit szólnátok ahhoz, ha egy szórakozóhelyen? /lent/
Mérlegelném a helyzetet,ha valóban látom,hogy gondba van a lány és az exe nem hagyja békén,illetve ha nagyon tetszik a csaj és akarok tőle még többet,mindkét esetben elküldeném melegebb éghajlatra azt a srácot.
Ha nincs gondban és csak beszélgetés folyik köztük,illetve nem látok rá esélyt,hogy legyen valami több,akkor meg rájuk hagynám az egészet.
Voltam nagyon hasonlo szituban (19 eves voltam, 10 evvel ezelött törtent) :
Allitolag valami nagyon lelkizös es izgalmas dumaval füztem egy lanyt. Ez egy szorakozohelyen törtent, ahol exbaratja is ott volt, akivel majdnem fel eve jartak, de a lany meg nem akarta elsietni a dolgokat igy meg nem feküdtek le egymassal es szakitas lett a vege. En sem voltam teljesen jozan es egy idö mulva kitantorogtam a lannyal. Utamat allta a friss expasija es elkezdte ecsetelni a lanynak, hogy mennyire sajnalja, türelmes lesz es csak öt szereti. En meg csak fogtam a fejemet, röhögtem es eppen bele akartam kezdeni, hogy: "Jezusom, igy nem is csoda, hogy..." erre mar lendült is az ökle az arcom fele. En valahogy reszegsegem ellenere elkaptam a kezet es gügyögtem, hogy: "Ne aggodj, holnap visszakapod!" Mint utolag kiderült, a lany azt hitte, hogy ezzel galansan elkerültem a bunyot es a pofonra gondoltam, nem pedig öra.
Pedig igy törtent. Egy fenomenalis szex utan rögtön elaludtam. Masnap meglattam a mellettem fekvö es engemet bamulo lanyt es kezdtek visszaterni az emlekfoszlanyok. Meg akart csokolni, de reflexböl elhuztam a fejem. Mar meg sem kellett szolalnom, rögtön elsirta magat. Az egyetlen szovaltas az volt, hogy vedekeztünk e egyaltalan. Mivel mar nem voltam biztos benne, ajanlottam neki esemeny utani tablettat. Meg aznap ujra összejött a baratjaval, akivel aztan vegül lefeküdt, mert oriasi büntudata volt. Sajat elmondasa szerint szörnyü volt, föleg azutan, ami elözö este törtent köztünk. Elmondta, hogy barmennyire is megutalt engem, soha senkivel ennyire jo nem volt stb.
Nem mentseg, hogy ezelött nemreg lett vege elsö es 4 evig tarto parkapcsolatomnak es nem voltam erzelmeim es itelökepessegem magaslatan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!