Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti mit szólnátok...

Kawagyerek kérdése:

Lányok ti mit szólnátok ahhoz, ha udvarolna nektek egy fiú, de mindig mackót visel és sosincs megborotválkozva?

Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha igényes az összhatás, akkor semmi gond.
2014. jan. 16. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor már szakállas, a borosta még bejön, de a szakáll nem.
2014. jan. 16. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről nem kezdenék melegítős sráccal, sztem igénytelenség. Otthonra, edzéshez oké, de kulturált ember sztem nem megy ki az utcára, emberek közé mackóban (hacsak nem futni megy). Persze, attól függ, kinek udvarolsz. Ha ugyanolyan laza, melegítős csaj, akkor akár még esélyed is lehet. Ha olyan lányoknál próbálkozol inkább, akiken látszik, hogy adnak a külsejükre (ezt most pozitív értelemben értem, nem úgy, hogy csak márkás cuccok van meg van rajtuk 4 kiló smink), akkor azért gondolj bele, hogy egy ilyen lány mutatkozna-e szívesen egy ilyen igénytelen pasassal, akiben annyi nincs, hogy felvegyen egy normálisabb nadrágot.

A borotválkozás-ügy más kérdés. Ha jól áll a borosta, és úgy-ahogy ápolt, akkor oké. De ha rendezetlen, ápolatlan hatást kelt vagy nem előnyösen borostásodsz (pl. szakmunkásbajusz és hasonló finomságok), akkor az gáz.

2014. jan. 16. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, NE, NE, NE vegyél fel melegítőt utcára!! SOHA! Ennyi erővel akkor már pizsamában is járkálhatnánk kint.

Nem vagyok egy divatdiktátor, meg komolyan nem izgat, mi van az adott pasin, de a melegítő az a nagyon NEM kategória. Sosem értettem miért, hisz egy frmer sem kerül több pénzbe...

2014. jan. 17. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!