Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális dolog, hogy meztelen...

Normális dolog, hogy meztelen képet kér?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiuval aki nem az a visszahuzodo fajta. Kuldott magarol kepet,amin az arca latszik o is mondta, hogy kuldjek neki kepet, de ne ruhasat. Irtam, hogy akkor ruha helkulit ne is kuldjek? Ne..mondta. Aztan amikor kicsit felhaborodtam es irtam neki, hogy azt gondoltam rola,hogy normalis..zokon vette,hogy marpedig o normalis. Ki kene akadnom ezen, vagy termeszetes dolog mar ma az ilyen? Esetleg azt teszteli, hogy konnyuveru lany vagyok e? Vagy szimplan ennyire bunko,esetleg csak egy ejszakat akarna? O 18eves en 17

2014. jan. 30. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
szerintem egy 60 éves pedomacival beszélgetsz és levelezel, aki a fészbúkrol lelopta vmely 18 éves srácnak a fényképét
2014. jan. 30. 19:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem erted, hogy egy varosban lakunk? Tudom ki o eloben..kerlek..
2014. jan. 30. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
már 3 éve is természetes dolog volt az ilyen,és 14évesek körében,a 17nél már alap.
2014. szept. 11. 11:31
 14/14 anonim válasza:
57%
Nem normális. Normális srác eleve nem küld magáról ruhátlan képet. Valami tutira nem stimmel vele, jobb ha megszakítod vele a kapcsolatot. Képet meg pláne ne küldj, még olyannak se akiben megbízol, mert bármikor kikerülhet a netre!
2015. ápr. 19. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!