Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gimnazista lányok tudnátok...

Gimnazista lányok tudnátok válaszolni pár kérdésemre?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy 9- ben, ugye új osztálytársaink lesznek, és hogy a fiúk mennyire nyomulósak? Nagyon? Vagy olyanokat is hallottam hogy az idősebb srácok szédítik a 9-es lányokat. Ez igz? Most 8-os vagyok. 15/L (és lécci ne szólogassatok be amiért ilyen későn fennt vagyok, egyszerűen nem tudok aludni és ezen gondolkozok.)
2014. jan. 29. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gyakori, hogy idősebb srácok fűznek be fiatalabb, új csajszikat. Mondom ezt végzős srácként. Nálunk ennek nincs hagyománya mert fiúsuliba járok, de barátnőmnél sok srác próbálkozott abban az évben, azt tudom:)
2014. jan. 29. 23:26
 2/11 anonim válasza:
A 9-es fiúk még gyerekek, bár ebben a mai világban ez már kiszámíthatatlan, de nem tőlük kell tartani, hanem az idősebbektől. adok egy tanácsot, és ezt tapasztalatból mondom. 9-ben ha megkeres egy idősebb fiú, az valószínűleg csak azért van, mert új vagy. "Friss hús." De legyen bármilyen cuki, és helyes, és kedves... hidd el nem olyan. Majd tizedikben más lesz a helyzet, akkor már nem újként leszel ott, ha akkor érdeklődik, az többet jelent. :)
2014. jan. 29. 23:30
 3/11 anonim ***** válasza:
15 vagy és 8-os? ajaj csak nem megbuktál?
 4/11 anonim ***** válasza:

Én már régen voltam középiskolás, de a lányom pont kilencedikes egy olyan suliban, ahol kb 400 tanulóból 10 lány van...

Szép, csinos csajszi, volt, aki bepróbálkozott, de egyáltalán nem tolakodóak, tudja kezelni a helyzetet. Mivel ilyen arányok vannak, a fiúk nem az iskolatársakra koncentrálnak első sorban.

Szerintem ez teljesen személyfüggő, egyrészt az ő személyiségüktől, illetve tőled is... hogy a szimpátiájukat váltod ki belőlük, vagy pedig ribiként kezelnek...

5/11 A kérdező kommentje:
Drága 3 évvesztes vagyok nem megbuktam. És úgy kell érteni hogy 15, hogy idén (azaz 2014-ben) augusztusban fogom betölteni a 15- öt. :)
2014. jan. 29. 23:34
 6/11 anonim ***** válasza:
mindegyik a sunidat akarja majd.
2014. jan. 29. 23:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
2014. jan. 29. 23:36
 8/11 anonim ***** válasza:

"egyszerűen nem tudok aludni és ezen gondolkozok" :DDDDDDD

[link]

2014. jan. 29. 23:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Látom fáradnak itt az emberek :DDDDDD
2014. jan. 29. 23:51
 10/11 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül...
2014. jan. 30. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!