Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt egy lehetőleg fiatal,...

Van itt egy lehetőleg fiatal, akár még az egyetemet végző pszichológus, aki empatikus és akinek privátba leírhatnék pár dolgot, kérdéseket tehetnék fel?

Figyelt kérdés
Köszönöm

2014. jan. 29. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem éppen pszichológiát hallgatok. De miről lenne szó?
2014. jan. 29. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
az életemről, lányokról, sikerről, karrierről, életútról, a szokásos feladjam ne adjam stb amúgy fiú vagyok kort majd csak priviben de tényleg empatikus a pszichológiával valamennyire azért foglalkozó és őszinte megbízható emberrel szeretnék kicsit beszélgetni így arc nélkül meg tudok nyílni
2014. jan. 29. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Tanultam pszít, de nem kompetenciám. Milyen korú és nemű vagy?
2014. jan. 29. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
huu en beszelgettem itt sokaig egy doktorandusz hallgatoval es annyira de annyira jol esett hogy akad ilyen ember is a vilagon aki velem elbeszelget. kirangatott a depresszibol es innen is koszonom neki. egyebkent mar nem tartja velem a kapcsolatot, de nagy rajongoja vagyok
2014. jan. 29. 23:43
 5/6 anonim válasza:
Én pszichológus hallgató vagyok. 23/L
2014. jan. 31. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hallgat, mint a pszi. ;)
2014. febr. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!