Van itt egy lehetőleg fiatal, akár még az egyetemet végző pszichológus, aki empatikus és akinek privátba leírhatnék pár dolgot, kérdéseket tehetnék fel?
Figyelt kérdés
Köszönöm2014. jan. 29. 19:27
1/6 anonim válasza:
Nem éppen pszichológiát hallgatok. De miről lenne szó?
2/6 A kérdező kommentje:
az életemről, lányokról, sikerről, karrierről, életútról, a szokásos feladjam ne adjam stb amúgy fiú vagyok kort majd csak priviben de tényleg empatikus a pszichológiával valamennyire azért foglalkozó és őszinte megbízható emberrel szeretnék kicsit beszélgetni így arc nélkül meg tudok nyílni
2014. jan. 29. 19:35
3/6 anonim válasza:
Tanultam pszít, de nem kompetenciám. Milyen korú és nemű vagy?
4/6 anonim válasza:
huu en beszelgettem itt sokaig egy doktorandusz hallgatoval es annyira de annyira jol esett hogy akad ilyen ember is a vilagon aki velem elbeszelget. kirangatott a depresszibol es innen is koszonom neki. egyebkent mar nem tartja velem a kapcsolatot, de nagy rajongoja vagyok
5/6 anonim válasza:
Én pszichológus hallgató vagyok. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!