Hogy szerezzem meg az osztálytársam?
Figyelt kérdés
15/F Nem tom hogy szerezzem meg nemegyhelyen lakunk segítsetek értelmes válaszokat kérek köszi2014. jan. 29. 18:31
1/10 anonim válasza:
osztálytárssal soha ne kezdj!!! :D alapszabály
2/10 anonim válasza:
Zárd be egy dobozba és vidd haza.
3/10 A kérdező kommentje:
de nagyon tetszik és beleszerettem
2014. jan. 29. 18:35
4/10 anonim válasza:
Különben elsőnél a pont.Házinyúlra nem lövünk!
5/10 anonim válasza:
Osztálytárssal tényleg sose kezdj ki, abból jó nem lesz, ez még csak tiniszerelem és ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor még 4 évet kell vele együtt lenned minden nap suliban. Keress más csajt! Osztálytársadról meg csak fantáziálj, de ne próbáld felszedni szerintem.
6/10 anonim válasza:
szerintem eggyáltalán nem baj ha az o.társad....rengeteg o.társam járt egymással. és semmi galiba nem lett belőle,ugyanúgy beszélgetnek meg minden.. sztem próbáljátok meg !!
sok sikert
ui az sem baj hogy nem egyhelyen laktok,sőőt több helyen tudtok igy találkozni
7/10 anonim válasza:
szerintem sem én is beleszerettem egy osztálytársamba .. :D 15/L
8/10 anonim válasza:
én is és nagyon bele vagyok zúgva.........és szerintem se baj ha ostálytársak vagytok ..... sztem minnél előbb kérdezd meg ő mit érez/gondol
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó. hogy kérdezzem meg tőle? csak úgy menjek oda és ''szia szeretsz?,, vagy mi?
2014. jan. 29. 20:09
10/10 anonim válasza:
volt már barátnőd? hanyadik osztályba jársz? milyen a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!