Helyes lány a vasútállomáson?
Sziasztok!
Százhalombattáról járok be Budapestre hetente háromszor, K/SZ/CS napokon a 13:26-os vonattal, iskola miatt. Egy ideje pedig észrevettem egy nagyon helyes kis szőkés leányzót az állomáson, lila szövetkabátban. Ugyan azzal a vonattal jár, mint én. Múltkor ugyan azon a metrón utaztunk (M2) és többször is őt néztem és szerintem feltűnt neki. Egyszer meg szembe jött a vonaton és mosolygott rám. Ma is mentem felé a peronon mikor befutott a vonat és mosolygott rám, amolyan huncut mosollyal, de visszafogottan, picit lehajtott fejjel. Szerintetek jelenthet valamit? Az a helyzet, hogy nincs túl sok önbizalmam, fogalmam sincs, hogy miért mosolygott, mert amennyire én tudom, akár rajtam is mosolyoghatott, ami nem egyenlő azzal, ha nekem mosolyog ugye... :S Vélemény?
Amúgy meg többször is megesett már, hogy jött szembe velem lány az utcán és hasonlóképp mosolygott, de pont ezért nagyon el vagyok bizonytalanodva. Nem kifejezetten a mai divat szerint öltözök, nem is feltűnően, de nem vagyok az a fajta, akit minden sarkon látsz. (magas nyakú bőrkabátot hordok, mármint a gallérja össze van gombolva és felhajtva a nyakamra, mert így praktikus és mást még nem láttam, aki így hordja és gondoltam rá, hogy egyeseknek ez lehet furcsa)
Amúgy 22/F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!