Legyenmorgan kérdése:
Szerintetek innen mit kezdjek, hova tovább? mit tanácsoltok? A kérdés részletei alul
Figyelt kérdés
A héten összejöttem egy lánnyal akit alig ismertem 1-2 napja és azt mondta előtte, hogy nincs barátja nade a fiú mást mondott erre másnap jön a lány meg egy barátnője hogy azóta nincsenek együtt a fiúval sajnos tetszik a lány nagyon.2014. jan. 27. 19:23
2/7 anonim válasza:
Szerintem mindketten értelenek vagytok. Na de aki azzal indít, hogy hazudik...
3/7 A kérdező kommentje:
Igen értelmes lenne egybe megbeszélni és a fiú a barátja
2014. jan. 27. 19:27
4/7 anonim válasza:
Milyen fiú mondta?
Amúgy éretlenek vagytok ja.
5/7 anonim válasza:
Az egy dolog,hogy tetszik a lány,viszont az már elég gáz,hogy rögtön az elején hazugsággal kezd.Ilyen emberben én nem szívesen bíznék a helyedben.
6/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem kéne de... és itt jön a hülyeség és a logika elvesztése
2014. jan. 27. 19:34
7/7 anonim válasza:
Tisztázzuk: 1-2 napja ismered, és van egy fiú, aki azt mondta, hogy a pasija, a csaj meg azt mondta, nem a pasija? A srácot Te honnan ismered?
Egyébként írok privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!