Hogy csábítsam el az osztáytársam (lány)? Ha beszélgetünk meg minden de mindig ott van a barátnöje és nem tudok beszélni vele.
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 17:10
1/7 anna0905 válasza:
Hívd el egyszer a Lányt mondjuk korizni vagy moziba stb. Vagy szólj a barátnőjének hogy menjen el egy kicsit mert négyszemközt akartok beszélni.
2/7 anonim válasza:
Ismered a becsület fogalmát?
Ha igen tudod mit kell tenned.
Ha nem akkor sürgősen keresd meg a tőled idegen szavak szótárában!
3/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy bátortalan vagyok :(
2014. jan. 27. 17:18
4/7 A kérdező kommentje:
Valami csábító szöveg kény 15/F
2014. jan. 27. 17:32
5/7 anonim válasza:
Szia:)
Szerintem, ha ott van a barátnője, akkor is csak vele foglalkozz, a másik lánynak kb. csak köszönj. Pl. ha beszélgetsz vele, és odajön a másik lány, akkor mondj egy sziát és folytasd az eredeti sztorid :) hidd el, minden lánynak jól esik, ha foglalkozik vele egy fiú, szval szerintem rád fog figyelni továbbra is.
Vagy, írj rá face-en egyszer, akkor biztos, hogy figyel rád (mármint optimális esetben;)).
És amúgy mit gondolsz, szerinted tetszel neki?
15L
6/7 A kérdező kommentje:
nem tudom szerintem igen. De valahogy jelezni kéne neki hogy szeretem de hogy?
segíts lécci köszi
2014. jan. 28. 18:26
7/7 anonim válasza:
Szia:) Szerintem mosolyogj rá sokat (de olyan aranyosan:)), és figyelj rá. Ha pedig úgy gondolod, neki is tetszel, akkor hívd el valahova. Nem muszáj moziba, mert ott nem tudtok kb. semmiről beszélgetni (persze ez is jó program, de akkor is...), hanem inkább üljetek be valahova, és igyatok valamit (pl. forrócsokit:)). Ha elhívod, akkor egyrészt határozottan hívd, ne úgy, hogy egyszer majd menjünk el valahova, de ne is úgy, hogy teljesen konkrét időpontot adsz meg neki, inkább beszéljétek meg, hogy mikor jó mindkettőtöknek (mondjuk a héten)...kb. ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!