Nem tudom: most tetszem e neki, vagy sem?
Figyelt kérdés
Folyton ábrándoztam, hogy jaj milyen lenne ha... és lényegében az álomvilágomban éltem, de most jött ez a fiú, és nem tudom mit akar tőlem. Tényleg látom ahogy néz, csak amikor én is odanézek elkapja a fejét. Eddig amikor beszéltünk így tömegesen suliban haverokkal és ő is ott volt, mindig mintha levegő lennék. Egyszer be is szólt nekem. Nem tudom, hogy most tetszik e nekem, de nagyon bántó a dolog, emellett meg néha mégis jó, mert volt hogy ment a folyosón és egyszer csak megpördült, végignézett rajtam, majd visszafordult. Szóljak neki vagy hagyjam lógva?2014. jan. 26. 19:53
1/2 anonim válasza:
Mi sem tudjuk.
Ha nem akarsz te lépni akkor mosolyogj rá sokat és keresd a társaságát.
2/2 anonim válasza:
Öm tök 1xű. Ha tetszik neked szeretnél vele lenni, akkor ki is várhatod, ha nem tetzsik akkor meg hagyad, ne kezdeményezz vele beszélgetsét stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!