Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mik a "tünetei" ha tetszem...

Mik a "tünetei" ha tetszem egy fiúnak?

Figyelt kérdés
előre is köszi:)
2014. jan. 21. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:

pl hogy keresi a társaságodat...

de ez egy elég buta kérdés, már ne is haragudj:)

2014. jan. 21. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Én például sokat mosolygok. Néha zavarba jövök. Van, hogy beszélgetünk, akkor hosszan egymásra nézünk, de 5 perc múlva meg mégis elkapom a tekintetem zavaromban.
2014. jan. 21. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. Én például elveszítem a humorérzékem, nem tudok normálisan gondolkodni és balf-a-szságokat csinálok.
2014. jan. 21. 18:21
 4/6 anonim válasza:
Szívesen beszél veled, ha nem vagytok körülvéve emberekkel megdícsér/bókol, láthatóan örül a társaságodnak. Szívesen tesz neked szívességet. Nehezen tudsz neki rosszat mondani Attól is függ, mennyire ismeritek egymást, milyen idősek vagytok.
2014. jan. 21. 21:02
 5/6 anonim válasza:
De olyan is van, hogy félénk a srác. Akkor lehet, hogy nehéz. Általában lehet látni a szemében
2014. jan. 21. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
"tünetei" ??? ez nem egy betegség xD
2014. jan. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!