Ha a fiú gyengéden bánik velem (simogat, puszilgat), akkor őszintén tetszem neki? Vagy ezt meg lehet játszani olyan lánynál is, aki egyeltalán nem tetszik?
Figyelt kérdés
Esetleg csak "azt" akarja tőle...2014. jan. 18. 18:09
1/11 anonim válasza:
ezt nem lehet tudni. sajnos sok pasi akár hónapokig is tud jópofizni csak azért hogy emgfektessen, láttam már pár ilyet de az tény a legtöbb ennyi idöt nem pazarol rá megy olyanhoz akivel könyebb dolga van. de sajnos tényleg ismerek oylat aki 2 hónapig maga volt a bűbáj aztán az éjszaka után lelépett.
2/11 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki fél évig játszotta az agyát. Sajnos ennyiböl nem tudni.
3/11 ameoland válasza:
meglehet tenni. Én is ezt teszem..de én nem akarom megfektetni a lányt, csupán egy kis kölcsönös szeretetadásról van szó. de mi férfiak jobban eltudjuk nyomni az érzelmeinket mint a nők.
4/11 A kérdező kommentje:
Értem, hát ez nem túl jó hír. Azt hittem magamból kiindulva, hogy ilyenkor valamit csak érez irántam...
2014. jan. 18. 18:15
5/11 anonim válasza:
Attól még érezhet, csak nem jelenthetjük ki biztosra.
6/11 anonim válasza:
Én olyanról is hallottam aki 40 évig csinálta >:(
65/N
7/11 A kérdező kommentje:
Na ez szép, akkor ennyiből tényleg nem lehet rájönni.:(
2014. jan. 18. 18:25
8/11 anonim válasza:
Vannak jelek amik elárulják ha valaki csak megjátsza a dolgot szerintem.Hetek,hónapok?Egy igazi műmájer nem tudja minden percét végigszinészkedni szerintem.Én láttam ilyet.Kívülállóként persze talán könnyebb volt nekem észrevenni.A lány mosolygott,a csávókám vetített,én a fejemet csóváltam.Aztán 6 évvel később ez a lány lett a feleségem.36F
9/11 anonim válasza:
Inkább arra figyelj, mit TESZ.
Ha igazán örül, amikor meglát, ha (általában) érdekli, hogy mit mondasz, akkor valószínűleg tényleg szeret.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, úgy vettem észre érdekli, amit mondok.
2014. jan. 18. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!