Egy 24 éves pedofil hová fordulhat segítségért, gyógymódért manapság, ha mindenki olyan ellenséges és előítéletes az ilyen emberek felé?
Szerintem ez más lesz.A pedofília a testileg még teljesen éretlen olyan 6-10 év közötti gyerekhez való vonzódást jelent.
Amúgy én már sokat gondolkoztam azon,hogy mennyi ilyen ember lehet a világon.Szerintem a többségük nem erőszakos,kb csak azokról a pedofilokról tudni,akik meg is próbálják kiélni a vágyaikat.Szerintem a többségük nagy rejtőzködik és eszébe sem jutna erőszakoskodnia.Inkább lemondanak a vágyról.Átlagos,felnőttekhez vonzódó emberek között is sokan élnek pl aktív szex nélkül.
Szerintem a pedofilok között sem lehet gyakoribb a szexuális zaklatás,mint az átlag embereknél.
Ezek az emberek nem pszichopaták,vagy gyilkosok.Ez a gerontofília ellentéte(amikor vki az idősekhez vonzódik).
Igazából most bűnnek nevezni hülyeség.Ez egy genetikai jellemző,viszont az érthető,hogy nem lehet aktív szexuális életük,mert egy gyerek még nem alkalmas a szexre,még pl egy idős ember igen.
Addig nincs baj amíg nem kényszerítesz senkit erőszakkal semmire.Az nagyobb baj,hogy a kapcsolataidra ez elég nagy nyomást tesz.Pl ha teszem azt járnál egy 14-15 éves lánnyal,ami már nem büntethető beleegyezéssel ott idővel baj lesz,ha pl pár év múlva az a lány már 18-20 éves lesz,és lehet nem fogod vonzónak találni és megromlik a kapcsolat is köztetek.Bár egy felnőtt embernek elég hüllyeség egy 14-18 év közötti fiatalkorúval kapcsolatot tartania,mert nagyon éretlenek és tapasztalatlanok az élethez.Közös témád nagy nagyon lenne velük.
De ahogy sejtem nálad nem pedofília lehet,mert 12-13 évesek közül már sokan elég érettek.Szerintem ennek vmi más neve van.De egy pszichológus jobban eltudja ezt mondani.
De szerintem azt,hogy mihez vonzódsz nem nagyon lehet megváltoztatni,de lehet ha idősebb leszel,akkor a koroddal arányosan jobban fognak vonzani az idősebbek is,18 felettiek is.
Remélem tudnak neked segíteni,minden jót.
Brandoneee20-nál a pont. Ez nem pedofil zavar. A pedofil zavar esetében még serdületlen személyhez vonzódsz. A serdülőkhöz való vonzódás teljesen természetes dolog.
A gyermekek elleni nemi erőszak jelentős részét pedig nem is pedofilok követik el. Csak sajnos óriási a káosz ebben a kérdésben is az emberek fejében.
Utolsó!
Azért mert sokan úgy tekintenek erre,mint erőszaktevőkre.
Igazából a kérdező is hasonló vagy ahhoz közeli,még sem erőszakos,és fel tudja fogni,hogy ezt nem szabad megtennie.
Nem értelmi fogyatékos vagy gyilkos.
A megoldás tényleg az lehet,ha mondjuk idősebb,de fiatalabbnak kinéző emberekkel szexel.14 év felett beleegyezéssel lehet szexelni.
De van olyan 20 éves is aki kb 15nek néz ki.
Igazából azzal van baj,aki a serdülő kor előtti korhoz vonzódik.
De sokan pl azt is pedofilnek gondolják,aki egy jól fejlett 16 éveshez vonzódik,csak azért mert jóval idősebb tőle.
Sokan úgy értelmezik a pedofilt,hogy nagy korkülönbség.
Pedig nem ezt jelenti.
A serdülőkhöz való vonzódás nem rendellenesség, a 2013-as DSM-5-ben ki is lett véve közülük. A pedofil zavar pedig a serdületlenekhez, többnyire 6-10 évesekhez való vonzódás.
A pedofilok nagy részben kontroll alatt tartják a vágyaikat.
A gyerekekkel szemben a legtöbb nemi erőszakot nem pedofil zavarban szenvedők követik el, hanem olyan emberek, akik a gyerekek közelében vannak (tanár, rokon, stb.), és kihasználják hatalmukat.
A piás férjjel már nem fekszik le a feleség, úgyhogy ott van a gyerek helyette, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!