Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 24 éves pedofil hová...

Egy 24 éves pedofil hová fordulhat segítségért, gyógymódért manapság, ha mindenki olyan ellenséges és előítéletes az ilyen emberek felé?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos úgy érzem félig pedofil vagyok. Úgy értem, hogy félig, mert csak kb. másfél éve kezdtem érezni, hogy nekem bejönnek a bájos arcú, általában már formásodó 10-14 éves lányok is, nem csak a felnőtt lányok, nők. Persze ne úgy képzeljétek el, hogy én erőszakoskodom vagy ilyesmi. Igazából még ránézni sem nagyon merek a nekem tetsző kislányokra. Inkább bújkálok és kerülöm az embereket. Barátaim sem nagyon vannak. Aki van az csak kinevetett, amikor elmondtam, hogy vonzónak találtam egy 12 éves lányt. Ez a barátom meg a másik véglet ő az idősebb milfekhez vonzódik. Én nekem meg az idősebb nők nem jönnek be sajnos. Pedig bár a milfekre buknék, mert az legalább nem bűn. Rosszul vagyok magamtól, nem bírok így élni, szeretnék meggyógyulni, ha lehetséges egyáltalán. Sajnos nem tudok úgy vonzódni egy érett nőhöz, mint egy pimasz, huncut, játékos tini lányhoz. Azért is rossz ez, mert sajnos volt már olyan, hogy egy 13 éves lánynak bejöttem és hajtott rám és nagyon nehéz volt elutasítanom, de akkor még meg tudtam tenni, de mi van, ha legközelebb már nem leszek ilyen erős? nem akarok rossz ember lenni, nem akarok bántani senkit sem. Szeretnék majd gyerekeket és szeretnék normális apa lennei, normális mintát mutatni, nem ezt a beteges énemet.

2014. jan. 27. 17:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
5 ös meg a krédzeő ety motykos btteg átlat mint Baszont...
2014. jan. 27. 18:02
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
#11: nagyon releváns a véleményed, az írásodból csak úgy sugárzik az intelligencia!
2014. jan. 27. 18:16
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
orvos azonnal
2014. jan. 27. 18:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

én is így vagyok mint te csak én nem csinálok belőle problémát mert a felnőttek jobban beindítanak.

a kislányokat csak nézem meg csikizem stb :D

Ne zavarjon, ha 14+ csaj aki tetszik érdeklődik irántad menj bele, max barátok lesztek, vagy ha többek, akkor tudod magadról hogy úgyse bántanád :P

2014. jan. 27. 18:41
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök korrekt, hogy így felvállalod magad. Mindenképp fordulj szakemberhez! Nem hinném, hogy veszélyes lennél a kislányokra. Ha gondolod írhatsz nekem privátban.
2014. jan. 27. 21:43
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

Hát elszörnyedtem amikor megláttam hogy bejönnek neked a kislányok. Beteges! Miért nem a kisfiúk? jobbak azok

72/F

2014. jan. 28. 06:06
 17/27 anonim ***** válasza:
Köszike Simonka :* (te kis buzsi)
2014. jan. 28. 08:53
 18/27 anonim válasza:

Hát ha az idősebbek is bejönnek, az mindenképpen pozitívum... Meg az is, hogy felvállalod és nem akarsz tenni semmi törv.be ütköző dolgot... Alapvetően két féle pedofil létezik, aki tesz vmi rosszat élete során és aki nem... Én hiszem, hogy az utóbbiból több van... Akiknek az idősebbek is bejönnek, azoknak könnyebb... Sajnos nem túl sok pszichológus van manapság, aki fel van készülve erre a témára, és van még egy rossz hírem, nem hiszem, hogy valaha te ebből ki fogsz "gyógyulni" (bár már erre is láttam több ellenpéldát...), én első körben ajánlanék egy oldalt:

www.vansegitseg.hu

Meg van egy magyar nyelvű (legális) nyílt fórum is pedóknak, de azt csak privátban, ha érdekel, nehogy mindenki innen odatóduljon anyázni...

2014. jan. 28. 17:45
 19/27 A Fekete válasza:
0%
Létezik egy kémiai kasztráció- nevű eljárás, ami során megszüntetik a szexuális vágyat (a börtönnél jobb)
2014. jan. 29. 18:31
 20/27 anonim ***** válasza:
61%
Önuralom én mondom! (ikazábó dolan mondja)
2014. jan. 29. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!