Egy 24 éves pedofil hová fordulhat segítségért, gyógymódért manapság, ha mindenki olyan ellenséges és előítéletes az ilyen emberek felé?
én is így vagyok mint te csak én nem csinálok belőle problémát mert a felnőttek jobban beindítanak.
a kislányokat csak nézem meg csikizem stb :D
Ne zavarjon, ha 14+ csaj aki tetszik érdeklődik irántad menj bele, max barátok lesztek, vagy ha többek, akkor tudod magadról hogy úgyse bántanád :P
Hát elszörnyedtem amikor megláttam hogy bejönnek neked a kislányok. Beteges! Miért nem a kisfiúk? jobbak azok
72/F
Hát ha az idősebbek is bejönnek, az mindenképpen pozitívum... Meg az is, hogy felvállalod és nem akarsz tenni semmi törv.be ütköző dolgot... Alapvetően két féle pedofil létezik, aki tesz vmi rosszat élete során és aki nem... Én hiszem, hogy az utóbbiból több van... Akiknek az idősebbek is bejönnek, azoknak könnyebb... Sajnos nem túl sok pszichológus van manapság, aki fel van készülve erre a témára, és van még egy rossz hírem, nem hiszem, hogy valaha te ebből ki fogsz "gyógyulni" (bár már erre is láttam több ellenpéldát...), én első körben ajánlanék egy oldalt:
www.vansegitseg.hu
Meg van egy magyar nyelvű (legális) nyílt fórum is pedóknak, de azt csak privátban, ha érdekel, nehogy mindenki innen odatóduljon anyázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!