Csajok! Hogyan viselkedtek azzal, akibe szerelmesek vagytok?
28 evesen, ha szerelmes vagyok, akkor mindent elkovetek, hogy meg ne tudja, nem szandekos, csak egyszeruen ra se merek nezni es inkabb levegonek nezem.
siralmas mi? :)
Keresem a társaságát, néha hülyeségeket beszélek, csak azért, hogy kommunikáljak vele. Olyankor erős késztetést érzek, hogy mindenféle finomságot főzzek/süssek neki és úgy tálalom mintha csak épp kedvem volt készíteni, de sok lett a kaja :D
Elegyek olyan helyre is ahova nincs kedvem csakhogy láthassam. Ha meglátom az utcán akkor utána szaladok, hogy bármerre megy, együtt menjünk.
Képes vagyok hajnalban húslevest csinálni neki és átmenni hozzá pálinkával, ha beteg/rossz a kedve.
Mindig lenyelem.
Első: Én ugyanezt csinálom... Lehet tényleg siralmas.
Hogy viselkedek: Először mindig keresem a társaságát, megnevettetem, beszélek vele, megsimogatom, stb. Aztán pont az ellenkezőjét, nem figyelek rá, megpróbálom magamtól ellökni. Sajnos a sok csalódás után beindul bennem a védekező ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!