Hogy tudnám jelezni finoman hogy többet szeretnék mint barátság?
Figyelt kérdés
Nem értem a csajt, nem tudom hogy pontosan mit szeretne. Regebben folyton arra utalt hogy csak barátságról van szó viszont néha tett és tesz olyan megjegyzéseket amikről nem tudom eldönteni h azt jelzésnek kellene-e vennem vagy csak a "rozsaszin köd" miatt képzelem be. :) szoval tanácsot szeretnék kérni tőletek.2014. jan. 27. 09:41
2/7 anonim válasza:
én is voltam ilyen helyzetben, ne kertelj, kérdezd meg tőle konkrétan, hogy mit akar és ha magyarázkodik, nem akar semmit, akkor hagyd a fenébe, nem éri meg ilyenekkel foglalkozni, biztos van nála egy normálisabb prototípus
3/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném nem az a fajta és most lett vége nemrég egy kapcsolatának. Ezért sem akarok nagyon rámászni. De a kérdésre nem válaszoltál. :) Vagy felteszem úgy a kérdést akkor hogy hogy közeledjek hozzá úgy h ne érezze túlságosan gyorsnak rámenősnek a dolgot.
2014. jan. 27. 09:50
4/7 A kérdező kommentje:
2es pont ezt szeretném elérni csak szerintem még korai lenne. Eddig csak 1x találkoztunk ami allitasa szerint jo volt meg ha zavarba is voltt viszont nagyon régóta beszélgetünk. Még 1 2 talalkozot kicsikarok es ha nem jutok dűlőre akkor vagy igy vagy ugy veget vetek ennek az állapotnak. Vagy szerinted ha erez valamit akkor mindegy mikor zerunk ra? Ha nem akkor meg azért mindegy mert ugy se fog? Abban biztos vagyok h nem vagyok közömbös számára kérdés h meddig lenne hajlandó elmenni.
2014. jan. 27. 09:55
5/7 anonim válasza:
szia:)
egyenlőre beszélgessetek tovább, ha most lett vége a kapcsolatanak nem leszek rámenős...utana kezd el sűrűbben randira hivni,fizetni neki és ha ez megy szépen magatol őszintén személyesen mond el neki hogy te a hetek-hónapok alatt érzel iranta már valamit,és ő majd erre mond valamit
tedd meg, mert hanem beszélsz vele majd lehet bánni fogod :/
6/7 anonim válasza:
én voltam ilyen helyzetben és végül az lett, hogy összejött egy másik pasival a lány és így rohadtul nem térült meg a befektetett energia. nem szeretném, hogy veled is megtörténjen ez, légy agresszív!
7/7 A kérdező kommentje:
Okes akkor az arany közép utat választom valószínűleg. :)
2014. jan. 27. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!