Beleszerettetek már olyanba aki nem az ideálotok?
Figyelt kérdés
nekem mindig is a szőke hajú kék szemű fiúk jöttek be és ez nagyon zavar... rengeteg helyes barna hajú srácot ismerek és nem egyszer randiztam is ilyenekkel mert gondoltam h simán kialakulhat valami de basszus ilyen még nem történt pedig teljesen nyitott voltam és nagyon akartam h legyen valami de egyszerűen nem éreztem a kémiát.. az érdekelne, h akinek van ideálja, annak volt már olyan h másmilyen fiúba/lányba beleszeretett?2014. jan. 27. 08:44
11/15 A kérdező kommentje:
utolsó, most irigy vagyok :D
2014. jan. 27. 11:08
12/15 anonim válasza:
Én is így voltam vele hogy meg volt az elképzelt ideálom és egy teljesen más stílusúba szerettem bele. Én szőkés barna hajú kék szemű férfi vagyok. Nekem is a szőke kék szemű volt az ideálom eddig. De már másképp látom a dolgokat.
13/15 anonim válasza:
Én összejöttem -utólag belegondolva- egy full igénytelen sráccal teljesen antiideál volt, de szerelem volt.
14/15 anonim válasza:
Nálam a nem az ideálom, nem azt jelenti, hogy nem tetszik meg nem vonzódom hozzá. Egyszerűen csak ha megkérdezik, akkor nekem egy magas, sötét hajú, sötét szemű férfi jut eszembe.
Legutóbbi két férfi pedig szőke volt, kék szemű és egy-két cm-vel volt csak magasabb, mint én.
De tetszettek, vonzódtam hozzájuk, máskülönben nem is találkoztam volna velük.
15/15 anonim válasza:
Ez az ideálosdi hülyeség. Hidd el, ha felállítasz egy ideált, juszt is olyanba fogsz beleszeretni, aki teljesen más :D Nekem is eleinte így volt, még 13-14 éves koromban odavoltam a szőke fiúkért, aztán megtetszett egy barna hajú...aztán azt mondtam, hogy csak a magas fiúk tetszenek, erre megtetszett egy nálam picivel alacsonyabb fiú...és ahányszor ilyen elméletem volt, hogy "ilyen márpedig sosem tetszene" juszt is megtetszett :D Szerintem felejtsd el ezt az ideált, amúgy is ez a hajszín meg szemszín annyira nem jelent semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!