Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beleszerettetek már olyanba...

Beleszerettetek már olyanba aki nem az ideálotok?

Figyelt kérdés
nekem mindig is a szőke hajú kék szemű fiúk jöttek be és ez nagyon zavar... rengeteg helyes barna hajú srácot ismerek és nem egyszer randiztam is ilyenekkel mert gondoltam h simán kialakulhat valami de basszus ilyen még nem történt pedig teljesen nyitott voltam és nagyon akartam h legyen valami de egyszerűen nem éreztem a kémiát.. az érdekelne, h akinek van ideálja, annak volt már olyan h másmilyen fiúba/lányba beleszeretett?

2014. jan. 27. 08:44
1 2
 1/15 ilex válasza:
igen :)
2014. jan. 27. 08:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen:D Nekem a sötét hajú, barna vagy kék szemű pasik jönnek be, erre egy szőkésbarna zöldszemű pasi lett ősrégen a befutóm:D Azóta már vége a történetnek, de tanultam belőle:D
2014. jan. 27. 08:56
 3/15 anonim ***** válasza:

nekem mindig is a kis mellű, pici, filigrán lányok voltak az ideáljaim.

ehhez képest vagy magas, vagy teljesen normális, esetleg teltebb keblű, de testalkatra nőies idomokkal bírók voltak a szerelmeim, kapcsolataim.

mert nem a külsőségek az elsődlegesek.

2014. jan. 27. 08:58
 4/15 anonim ***** válasza:

igen volt

külsőségekben is van ideálom, de nyilván nem ez számít ismerkedésnél, hanem a belső, úgyhogy volt többször is, hogy másmilyen férfi tetszett meg, mint amit ideálisnak elképzelnék

belső tulajdonságok alapján is volt olyan, hogy még én sem értettem, hogy hogyan tudtam beleszeretni, mert annyira más, mint amire én gondoltam, hogy vágyom

2014. jan. 27. 09:00
 5/15 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele, hogy nem a külső a legfontosabb és pont ezért randiztam más fiúkkal is mert belsőleg nagyon kedveltem őket, de azért egy kapcsolatban nagyon fontos a vonzalom is ami valamiért nem jön, ezért érdekelne h ti hogy álltok az olyan fiúkhoz/lányokhoz akik nem az ideálotok? ha nem éreztek vonzalmat irántuk akkor is adtok egy esélyt? és mennyire lesz belőle bármi is?
2014. jan. 27. 09:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyszer beleszerettem egy dohányzó csajba, pedig ki nem állhatom a cigarettát, és az elvem, hogy dohányossal SOHA... Végül dobott a csaj, és utólag örülök is hogy így alakult.
2014. jan. 27. 09:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Állandóan. Én a barna szemeket és hosszú hajat szeretem főleg, ennek ellenére volt már zöld szemű, rövid hajú. Kifejezetten rondának láttam a srácot, leszámítva a gesztusait és mimikáját. A testalkatok között is voltak nagy kilengések, nekem általában jobban tetszik, ha valaki akkora kb., mint én, mégis volt már vaskosabb is meg igazi madárcsontú. A vicces az, hogy amíg csak haverkodtunk, addig majd' a felük azt állította, hogy a nagymellű lányok jönnek be nekik, hogy vékonyabb nőt akarnak, mint ők maguk, vagy nem kellenék nekik, mert sem nagymellű, sem vékony nem vagyok. Aztán persze meggondolták magukat. Nekem ez az ideál-dolog kb. 17-18 éves koromig számított, aztán már más alapján "válogattam".
2014. jan. 27. 09:30
 8/15 A kérdező kommentje:
én 18 vagyok, szóval remélem h kinövöm...
2014. jan. 27. 09:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát én még nem, de ezzel szemben a barátom aki 24 éves világéletében a szőke, hosszú hajú kékszemű lányokat szerette én meg sötétbarna hajú és szemű vagyok, úgyhogy igen, bele lehet olyanba is szeretni aki nem az ideálod hisz nem minden a külső. Most már több mint két éve együtt vagyunk.

18L

2014. jan. 27. 10:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Volt rá példa. Nekem a magas, barna, esetleg kicsit mackós pasik jöttek be. Ehhez képest a párom alacsony, szőke, izmos :D

Viszont ami fontos: nem úgy jöttünk össze, hogy "adok neki egy esélyt". Akkor jöttünk össze, amikor már teljesen elcsavarta a fejem. Szerintem egy párkapcsolat inkább erről szól, nem az esélyekről.

2014. jan. 27. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!