Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szótlan srácnál hogy jöjjek...

Szótlan srácnál hogy jöjjek rá hogy tetszem-e neki?

Figyelt kérdés

Nagyon visszahúzódó és elég nehezen tudom rávenni hogy beszéljen és már ez is nagy szám mert azon kívül h jókat röhög néha a haverjával szinte néma... De nekem nagyon tetszik, tényleg minden alkalmat megragadok h beszélhessünk és amúgy tök normális, jó fej, még humorézéke is jó..

Tudom elég nehéz eset, de hátha volt más is hasonló helyzetben.

Csak értelmes válaszokat kérek!

2014. jan. 26. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Aha, értem.

Még arra tudok gondolni, hogy tapasztalatlan ilyen téren.

Nem tudja, hogy hogyan is kéne megszólítani vagy beszélgetni egy lánnyal. Fél nehogy valami rosszat mondjon.

Egyébként hány évesek vagytok?

2014. jan. 26. 21:33
 12/15 A kérdező kommentje:

Az hogy tapasztalatlan az biztos, nem volt még senkije amúgy 16 vagyok és ő is.

Ha egyébként el akarom mondani neki, de nem úgy szószerint konkrétan van ötleted hogyan kezdjem?

2014. jan. 26. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy itt az oldalon is nagyon sok kérdés van abból kifolyólag, hogy hogyan hódítsam meg a pasit vagy a csajt.

Ez nem egy egzakt tudomány nincs olyan módszer vagy technika ami atom biztosan beválna.

Ez jó, hogy szoktatok beszélni így nem furcsállja, hogy megszólítod.

Olyan helyen kéne beszélnetek erről ahol nem sokan vannak.

Úgy értem, hogy ne az osztályteremben ahol esetleg frusztrálva érzi magát ha esetleg áttérsz egy másik témára.

Először is meg kellene tudni, hogy ő hogyan vélekedik rólad mint ember aztán mint lány.

Legyenek véletlen(vagy annak tűnő) mozdulatok. Véletlen összeértek (persze részedről szándékos).

Ha valaminek nagyon örülsz akkor akár meg is ölelheted, de ezzel azért óvatosan. Csak akkor ha úgy látod, hogy ő is olyan hangulatban van.(Pont abban a korban van amikor egy kis ingertől is beindulhat a vérkeringés a lábak között, ugye érted mire gondolok :) és egy jóakaratból fakadó mozdulat például ölelés is kínos helyzetbe hozhatja)

Figyeld mik a reakciói a mozdulatok érintkezések után.

Kicsit biztathatod is szavakkal például, hogy megdicséred valami miatt(eredmény, ruha, haj).

Vesd fel az ötletet, hogy menjetek együtt túrázni(habár most nem épp alkalmas az idő) vagy sétálni valamerre.

Séta közben sokkal másabb a kommunikáció mint mikor egymással szemben van az ember.

Egy szó mint száz, saját magadnak kell jó döntést hoznod, nem szeretném ha az én tanácsaimra hagyatkozva venne rossz irányt a dolog kettőtök között.

2014. jan. 26. 22:07
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jan. 27. 04:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, ha ezzel valamit is segítettem a kapcsolatotok kialakulásában akkor már boldog vagyok. :)
2014. jan. 27. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!