Lányok! Nektek mennyire jön be a "kakastaréj" fizura?
Figyelt kérdés
Mármint, azok a fiúkra gondoltam, akik félórákat töltenek el a fürdőszobában, hogy az oldalt felgépelt, tetején meg hosszan hagyott hajukat felállítsák. Nem unalmas, hogy minden második fiú így néz ki? Kötelező, vagy illik beállni a sorba?2014. jan. 26. 16:51
1/5 anonim válasza:
nem tetszik!!!!
oldalt is legyen frizkó. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, elnézést a betűkimaradásért :I
2014. jan. 26. 16:56
3/5 anonim válasza:
Arctol és személyisegtol is függ (mármint hogy mennyire illik az illetohoz )
4/5 anonim válasza:
Punk voltam több évig, nem volt csajom, mióta normál frizkóm van 4 is volt, ezzel elmondtam mindent azt hiszem.. :)
5/5 anonim válasza:
Ha a páwákra gonolsz,most felejtsd el...
Nem kell beállni semmiféle sorba. Pont ez a szánalom,hogy minden 2. "pasi" ecsettel a fején rohangál föl és alá,minden 2. csaj pedig cicanaciba( a fiúk örömére) futkorászik...LÉGY EGYEDI.
Nem a felnyírt hajad vagy a V kivágású pólóid miatt lesz több barátnőd..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!