Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes befizetni a "prémium"...

Érdemes befizetni a "prémium" tagságot egy társkereső oldalra?

Figyelt kérdés

Nemrégiben egy idősebb ismerősöm ajánlotta, hogy nyugodt szívvel szánjam rá azt a 2ezer ft körüli összeget, mert szerinte megéri.

Csupán attól tartok, hogy ha befizetem, belépek, és szembesülök vele, hogy tulajdonképp ott is ugyanolyan kevés a normális lány, mint az ingyenes társkeresőkön.

Nos, szerintetek?!

2014. jan. 26. 13:15
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
az egyedül lévő csajok emg utána jönnek ide gyikra panaszkodni, hogy vonzó vagyok, és sosem hagnak békén a pasik, mindig lohol valaki utánam utálom már, mit tegyek...c kérdések....
2014. jan. 26. 16:01
 22/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: Ha az emberiség a jövőbe tekintés helyett a múlton rágódna, a világ nem tartana sehol. Hibáztál, vedd tudomásul. A múltat (jelenlegi technológiával) nem tudod megváltoztatni. Viszont tanulhatsz a hibádból, ami az embert a fejlődésben mindig is előre vitte.

Gondolj bele: az emberek feltalálták az áramot. Biztosan meg is rázta az embereket nem egyszer, mikor még újdonságnak számított. Ha úgy lettek volna vele, hogy ezen őrölik magukat, és félnek, hogy veszélyes, akkor ma nem lenne áram. Ehelyett viszont tanultak belőle. A vezetékre szigetelést tettek, vagyis megpróbálták még egyszer nem elkövetni azt a hibát. Így a jövőben vagyunk, és rájöttünk, milyen hasznos is az áram.

2014. jan. 26. 16:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Most úgy őszintén, úgy tesztek, mintha én nem élném át ezeket, amiket ti is. Velem is voltak elutasítóak, flegmák, elhordtak minden r_bancnak, megaláztak.
2014. jan. 26. 16:06
 24/25 A kérdező kommentje:
és ez a nem kis dolog, hogy te túl tuttad tenni amgad rjat. azthiszem éppen ideje volna nekem is megváltoztatni a nézetemet....:/
2014. jan. 26. 16:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Amíg a múlton rágódsz, nem fogsz jutni sehová sem.
2014. jan. 26. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!