Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes befizetni a "prémium"...

Érdemes befizetni a "prémium" tagságot egy társkereső oldalra?

Figyelt kérdés

Nemrégiben egy idősebb ismerősöm ajánlotta, hogy nyugodt szívvel szánjam rá azt a 2ezer ft körüli összeget, mert szerinte megéri.

Csupán attól tartok, hogy ha befizetem, belépek, és szembesülök vele, hogy tulajdonképp ott is ugyanolyan kevés a normális lány, mint az ingyenes társkeresőkön.

Nos, szerintetek?!

2014. jan. 26. 13:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem éri meg pénzt áldozni rá...

Ugyan úgy nem leszel sokkal előrébb

2014. jan. 26. 13:35
 12/25 anonim ***** válasza:

Fizetős oldalakon rengeteg a kamu, sőt még olyanok is vannak, akit maga az üzemeltető hozott létre, hogy regisztrálj és befizess...

# 2:

Na azért azt megnézném Lilla, hogy mit szólnál hozzá, ha csak úgy random odamennék hozzád. Lehet, hogy nem zavarnál el, mert udvariatlanság lenne de azért na. Nem vagyunk mi amerikaiak, hogy mindenkivel közvetlenek legyünk.

2014. jan. 26. 13:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet velem van a baj akkor, de nyitott vagyok, és becsülöm azt, hogy oda mertek jönni hozzám. Na ezt nem úgy kell érteni, hogy én hű, de milyen vagyok és mennyire odáig vagyok magammal. Sok fiú fél ezt megtenni. Szívesen beszélgetek bárkivel, aztán meg ahogy alakul. Hogy fontos-e a külső? Igen, fontos. Nagyon is. De hiába nézel ki jól, ha belül egy szörnyeteg vagy. De csak ezért nem foglak elküldeni, mert nem jössz be. Csupán beszélgetünk egy jót, elvégre a belsődet még nem ismerem. Tény, meg fogom neked mondani, mit gondolok, elvégre én is elvárom, hogy őszinte és egyenes legyél velem. Mondd meg kerek perec, hogy mit szeretnél tőlem, miért jöttél oda hozzám. Tudom, ez nagyon nehéz, de nagy levegő, és mondd ki, ha tetszem neked. Nekem is szerzel vele egy jó napot, mosolyt csalsz az arcomra, építed az önbizalmamat vele (nem az egómat, ne értsétek félre).
2014. jan. 26. 15:11
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát Lilla legalább te korrektnek tűnsz,és normálisnak.

Csak az a baj,hogy ilyen lánnyal a világban alig találkozni,és nem is lehet kívülről megállapítani hogy melyik lány ilyen vagy sem.

És tudod mikor csak a visszautasítást kapom,és néha durván is elutasítottak,megaláztak utána már persze hogy nincs kedvem odamenni lányokhoz és kezdeményezni.7 éve egy pozitívumot nem kaptam visszafelé,pedig mindenkivel kedves és normális voltam. Neten is ugyanez ment,400-ból 1 írt vissza,abból is csak netes barátság lett és ennyi.

De akik megismertek rendesen neten keresztül vagy akár személyesen is,mindenki pontosan tudja hogy mennyire jó ember vagyok és segítőkész.

De sajnos ezt akikkel ismerkedni szeretnék nem tudom megmutatni,mert külső alapján elítélnek másodpercek alatt onnantól meg esélyt sem kapok még beszélgetni sem!

Elküldenek és eldobnak mint egy szemetet.

22/F

2014. jan. 26. 15:20
 15/25 A kérdező kommentje:

bárcsak több ilyen lány lenne mint te Lilla!

mostanában nagyon enm ez a menő...:(

2014. jan. 26. 15:21
 16/25 anonim ***** válasza:
Mindkét nemben lehet találni embereket, nem csak a lányok ilyenek. Rengeteg nagyképű, flegma fiú van, akik kihasználják a lányokat. Lányok közt is sokan vannak ilyenek. Az ilyen embereknél pofára fogsz esni, ez tény. Sz_rul fog esni, ez szintén tény. De gondolj bele: miért te érzed magad sz_rul miatta? Te hibáztál? Nem. Na ez legyen az, ami erőt ad :))
2014. jan. 26. 15:31
 17/25 anonim ***** válasza:
Egyébként az egyetemek környékén arányaiban több értelmes és kedves lány van, ne a sarki kocsmában keress rendes lányokat, járj könyvtárba, meg hasonló helyekre és járj nyitott szemmel, huszonévesen a társkereső sz_art sem ér, ha harminc felett lennél azt mondom oké, akkor már rengeteg normális nő is regisztrál ezekre az oldalakra.. :)
2014. jan. 26. 15:42
 18/25 A kérdező kommentje:

lilla: és hatudom, hogy én hibáztam?!

hogyan emészthetem meg, hogy én csesztem el a kapcsolatomat amit azóta bánok hihetetlenül...(miközbena lány már el si felejtett)

2014. jan. 26. 15:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha megfogadtok egy tanácsomat, ne menjetek társaságban lévő lányhoz ismerkedni. Ne csodálkozzatok a visszautasításon, ő a társaságára figyel és nem akar másra, főleg egy vadidegenre nem. Ráadásul a viselkedés megváltozik társaságban. Egy egyébként visszahúzódó lány társaságban akár kicsapongó személyiség is lehet. Így akár meg is alázhat, sőt, nagy eséllyel meg is fog. Mégpedig azért, mert ha rosszul sülne el, a társasága akkor is megvédi őt. Még rosszabb, ha ő a társaság középpontja. Ezért, ha több esélyt akartok magatoknak, egyedül lévő lányhoz menjetek. Olyan helyzetet keress, amikor nem zavarod. Például utazik a vonaton, vár a vonatra, pihen a parkban, kutyát sétáltat stb. Ekkor ugyanis semmire sem kell odafigyelnie, jobban tud rád koncentrálni.
2014. jan. 26. 15:56
 20/25 anonim ***** válasza:

# 13:

Na azért hujuj. Az egyik legnagyobb hiba, amit egy fiú el tud követni, ha odamegy egy lányhoz és egyből megmondja neki, hogy tetszik.

A mondandód többi része helyén van és tök jó is, meg minden, csak sajnos még az egyetemen sem úgy vannak a dolgok, ahogy # 17 is gondolja. Egyetemen egyáltalán nincs több értelmes ember, mint középiskolában. Ez talán köszönhető annak is, hogy manapság már a keretszámokra mennek és mindenkit felvesznek a felsőoktatásba...

Több visszautasítással és flegma pcsával találkoztam az egyetemen, mint bárhol előtte. Itt előjön még a rivalizálás is, hogy ki milyen szakon tanul és kész rémálom...

Ritka lány vagy Lilla. :(

2014. jan. 26. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!