Érdemes befizetni a "prémium" tagságot egy társkereső oldalra?
Nemrégiben egy idősebb ismerősöm ajánlotta, hogy nyugodt szívvel szánjam rá azt a 2ezer ft körüli összeget, mert szerinte megéri.
Csupán attól tartok, hogy ha befizetem, belépek, és szembesülök vele, hogy tulajdonképp ott is ugyanolyan kevés a normális lány, mint az ingyenes társkeresőkön.
Nos, szerintetek?!
Nem éri meg pénzt áldozni rá...
Ugyan úgy nem leszel sokkal előrébb
Fizetős oldalakon rengeteg a kamu, sőt még olyanok is vannak, akit maga az üzemeltető hozott létre, hogy regisztrálj és befizess...
# 2:
Na azért azt megnézném Lilla, hogy mit szólnál hozzá, ha csak úgy random odamennék hozzád. Lehet, hogy nem zavarnál el, mert udvariatlanság lenne de azért na. Nem vagyunk mi amerikaiak, hogy mindenkivel közvetlenek legyünk.
Hát Lilla legalább te korrektnek tűnsz,és normálisnak.
Csak az a baj,hogy ilyen lánnyal a világban alig találkozni,és nem is lehet kívülről megállapítani hogy melyik lány ilyen vagy sem.
És tudod mikor csak a visszautasítást kapom,és néha durván is elutasítottak,megaláztak utána már persze hogy nincs kedvem odamenni lányokhoz és kezdeményezni.7 éve egy pozitívumot nem kaptam visszafelé,pedig mindenkivel kedves és normális voltam. Neten is ugyanez ment,400-ból 1 írt vissza,abból is csak netes barátság lett és ennyi.
De akik megismertek rendesen neten keresztül vagy akár személyesen is,mindenki pontosan tudja hogy mennyire jó ember vagyok és segítőkész.
De sajnos ezt akikkel ismerkedni szeretnék nem tudom megmutatni,mert külső alapján elítélnek másodpercek alatt onnantól meg esélyt sem kapok még beszélgetni sem!
Elküldenek és eldobnak mint egy szemetet.
22/F
bárcsak több ilyen lány lenne mint te Lilla!
mostanában nagyon enm ez a menő...:(
lilla: és hatudom, hogy én hibáztam?!
hogyan emészthetem meg, hogy én csesztem el a kapcsolatomat amit azóta bánok hihetetlenül...(miközbena lány már el si felejtett)
# 13:
Na azért hujuj. Az egyik legnagyobb hiba, amit egy fiú el tud követni, ha odamegy egy lányhoz és egyből megmondja neki, hogy tetszik.
A mondandód többi része helyén van és tök jó is, meg minden, csak sajnos még az egyetemen sem úgy vannak a dolgok, ahogy # 17 is gondolja. Egyetemen egyáltalán nincs több értelmes ember, mint középiskolában. Ez talán köszönhető annak is, hogy manapság már a keretszámokra mennek és mindenkit felvesznek a felsőoktatásba...
Több visszautasítással és flegma pcsával találkoztam az egyetemen, mint bárhol előtte. Itt előjön még a rivalizálás is, hogy ki milyen szakon tanul és kész rémálom...
Ritka lány vagy Lilla. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!