Melyik nemzet lányai, női kevésbé külső és pénzközpontúak mint magyarok?
Mert sajna a magyar nők 95%a csak ezt nézi ismerkedéskor, a többi meg foglalt...
Én pl a lengyel lányokról hallottam jót ilyen téren.
nemhal ki, mert aki pénzes mindig lesz gyönyörű barátnője. akit csal még szebbekkel.
szóval szórja amagbvait.
aki meg szegény, mint pl én is, marad a magány, és ha véletlen egy lánnyal nagyon komolyan össze is jönne, igen igen megfontolnánk hogy anyagi okok miatt vállalnánk-e gyereket...
Szerintem minden olyan országban ahol kevésbé nyíltan csesznek ki az országban élő állampolgárokkal. Mert sok országban vannak még ennél is rosszabb életkörülmények de kevés országban van ilyen mértékű igazságtalanság.
Nem csoda hát, hogy becsavarodnak az emberek és az általános rosszkedv és kilátástalannak látott helyzet rányomja a bélyegét mindenre. Mert a nők is szeretnének családot de nem ilyen bizonytalan helyzetben, tehát kénytelenek így gondolkozni.
Volt egy felmérés, minél ramatyabb az ország gazdasági állapota annál inkább számít a pénz.
Én is ezt tapasztalom:)
Szép kis sztereotípiák, meg kell hagyni. Mondjátok, hogy a fenébe várjátok így el, hogy mások normálisak legyenek veletek?
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!