Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik nemzet lányai, női...

Melyik nemzet lányai, női kevésbé külső és pénzközpontúak mint magyarok?

Figyelt kérdés

Mert sajna a magyar nők 95%a csak ezt nézi ismerkedéskor, a többi meg foglalt...

Én pl a lengyel lányokról hallottam jót ilyen téren.

2014. jan. 25. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor költözz el, egy hülyével kevesebb legalább.
2014. jan. 25. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hogy jött ki ez a 95% ha szabad kérdeznem te batman?
 3/10 kismutyesz_ ***** válasza:
Afrikaiak
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos hiába erőlködünk akkor sem veszik észre magukat. Majd csak akkor ha kihal a magyar nép!
 5/10 anonim ***** válasza:

nemhal ki, mert aki pénzes mindig lesz gyönyörű barátnője. akit csal még szebbekkel.

szóval szórja amagbvait.

aki meg szegény, mint pl én is, marad a magány, és ha véletlen egy lánnyal nagyon komolyan össze is jönne, igen igen megfontolnánk hogy anyagi okok miatt vállalnánk-e gyereket...

2014. jan. 25. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden olyan országban ahol kevésbé nyíltan csesznek ki az országban élő állampolgárokkal. Mert sok országban vannak még ennél is rosszabb életkörülmények de kevés országban van ilyen mértékű igazságtalanság.

Nem csoda hát, hogy becsavarodnak az emberek és az általános rosszkedv és kilátástalannak látott helyzet rányomja a bélyegét mindenre. Mert a nők is szeretnének családot de nem ilyen bizonytalan helyzetben, tehát kénytelenek így gondolkozni.

2014. jan. 25. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:
A lengyel lányok valóban kedvesek.
2014. jan. 25. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt egy felmérés, minél ramatyabb az ország gazdasági állapota annál inkább számít a pénz.

Én is ezt tapasztalom:)

2014. jan. 25. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

Szép kis sztereotípiák, meg kell hagyni. Mondjátok, hogy a fenébe várjátok így el, hogy mások normálisak legyenek veletek?

17l

2014. jan. 25. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt most te komolyan gondoltad kérdező? Már megint egy értelmetlen, általánosítgató kérdés. Szerintem költözz Lengyelországba, ott biztos sokkal jobbak, kedvesebbek és kevésbé anyagiasak a lányok... Még véletlenül se nézz magadba, hibáztasd csak az összes magyar lányt. Gratulálok!
2014. jan. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!