Jobboldali srácról vélemény? Hogy néz ki, min kellene változtatnia? Hány évesnek látszik? Lányok, fiúk véleményét is várom.
Az a tipikus osztály pártfogoltja :) Én osztályomba is volt egy ilyen. Ő volt az osztály gyenge elesett egyede. Őt mindenki pártolta/pátyolgatta.
Olyan 17nek nézlek, és rád férne + 10 kiló. Járj konditerembe...
Elsősorban csukja be a száját!
Aztán az a haj... Mindenkinek ilyen van,már a könyökömön jön ki. Valami egyénisége legyen! Ráférne pár plusz kiló,izmosodnia kéne. A bőre szép.
Amúgy teljesen átlagos,semmi extrát nem látok benne.
Szerintem eddig csak fiúk írtak! :)
Aranyos arca van, helyes.
Szép a bőre,haja. Jó pont,hogy magas.
Edzhetne többet.
17-nek néz ki, szerintem sok tini lánynak tetszhet.
L/19
Nekem tetszik, teljesen normálisnak néz ki. Ennyi erővel minden embernek tucat haja van, mivel újat nem tudsz kitalálni. Meg ha tucat is... jól áll neki. :) És mielőtt újabb baromságot írnátok arról hogy milyen már az arca és miért van nyitva a szája... Te jó ég, emberek, rólatok nem készített más még egy véletlen képet? Vagy most komolyan mindenki úgy képzeli őt el, hogy ilyen arckifejezéssel megy mindenhová? :D
Bárki bármit mond, nekem tetszik, nagyjából 17-19 év körülinek nézem. :)
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!