Fiúk, egy igazán szép lányhoz tényleg nehezebben közeledtek, mint egy átlagoshoz? Vagy ez hülyeség?
Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 17:04
2/4 anonim válasza:
Szerintem egyéne válogatja. Mert ha mondjuk látom a lányon, hogy esetleg kölcsönös a vonzalom, akkor közeledek. DE ha az a kérdés, hogy mondjuk van egy átlagos lány meg egy átlagosnál szebb és mindkettőnek közömbösnek tűnök, akkor valószínűleg kicsit nehezebbnek érzem, hogy közeledjek a szebbikhez. Ezt kicsit nehéz megmagyarázni... de az ember talán tudat alatt, de úgy érzi, hogy egy nagyon szép lánnyal nagyon magas elvárások is járnak, aminek nehezebb megfelelni. Ki tudja...
3/4 anonim válasza:
Akinek van önbizalma,annak mindegy,kivel áll szemben.Amelyikük jobban megfogja,annál próbálkozni is fog,mert mer lépni.
4/4 anonim válasza:
én igy vettem észre
de nemèrtem miért van igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!