Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha egy lánynak, akivel ismerkedtek, ilyen autója lenne?
2014. jan. 24. 17:04
21/36 anonim válasza:
jah hogy külföldön, akkor nem mindegy mit szólnak hozzá az itteni pasik?
22/36 anonim válasza:
Sztem a többség azt feltételezné róla, h qrválkodik külföldön, dubajozik vagy valami hasonlót..
23/36 A kérdező kommentje:
Külföldön is vannak olyan fiúk, akiknek nem telik ilyen kocsira + lakásra. Egyébként meg szállodában dolgozik a lány, főiskolát végzett szintén külföldön, 4 nyelven beszél... meg ilyenek. Tanult, meg elég intelligens a csaj... de semmiféleképp sem sznob.
2014. jan. 24. 17:36
24/36 anonim válasza:
Azt, hogy csóró vagyok hozzá. Ami nem abból ered, hogy zavar ha egy nő többet keres.
25/36 anonim válasza:
Egy ilyen csajhoz, én szegényesen élek! ;)
26/36 anonim válasza:
nem tudnám jól érezni magam egy ilyen nő mellett, de teljesen lényegtelen mit gondolok mert annyi esély van rá hogy ilyen lánnyal ismerkedjek, mint hogy megválasszanak pápának...
27/36 A kérdező kommentje:
"Nem tudnám jól érezni magam egy ilyen nő mellett"
Férfi büszkeség...
2014. jan. 24. 17:45
28/36 anonim válasza:
Azt, hogy megköszönöm az eddigi ismerkedést, de én jobbra el, ő pedig balra. Ugyanis egy olyan nőnél, aki megengedhet magának egy ilyen autót, belefulladnék az elváráshalomba. 23/F
29/36 anonim válasza:
hát igen, jó úton haladsz a magány vagy a leszbikusság felé...de nem baj a legszebb öröm a káröröm :)
30/36 anonim válasza:
Most akkor lényegében csak dicsekedsz itt hogy a svájci luxusprosti melóból futja ilyen kocsira?
Egyébként őszintén szólva ez kompenzáció. Vannak más, leginkább intelligencia, műveltség, lelki szegénység táján keresendő hiányosságok amik elfedésére próbálkoznak ilyenekkel az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!