Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha...

Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha egy lánynak, akivel ismerkedtek, ilyen autója lenne?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 24. 17:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
jah hogy külföldön, akkor nem mindegy mit szólnak hozzá az itteni pasik?
2014. jan. 24. 17:31
 22/36 anonim ***** válasza:
Sztem a többség azt feltételezné róla, h qrválkodik külföldön, dubajozik vagy valami hasonlót..
2014. jan. 24. 17:31
 23/36 A kérdező kommentje:
Külföldön is vannak olyan fiúk, akiknek nem telik ilyen kocsira + lakásra. Egyébként meg szállodában dolgozik a lány, főiskolát végzett szintén külföldön, 4 nyelven beszél... meg ilyenek. Tanult, meg elég intelligens a csaj... de semmiféleképp sem sznob.
2014. jan. 24. 17:36
 24/36 anonim ***** válasza:
Azt, hogy csóró vagyok hozzá. Ami nem abból ered, hogy zavar ha egy nő többet keres.
2014. jan. 24. 17:37
 25/36 anonim ***** válasza:
Egy ilyen csajhoz, én szegényesen élek! ;)
2014. jan. 24. 17:37
 26/36 anonim ***** válasza:
nem tudnám jól érezni magam egy ilyen nő mellett, de teljesen lényegtelen mit gondolok mert annyi esély van rá hogy ilyen lánnyal ismerkedjek, mint hogy megválasszanak pápának...
2014. jan. 24. 17:42
 27/36 A kérdező kommentje:

"Nem tudnám jól érezni magam egy ilyen nő mellett"

Férfi büszkeség...

2014. jan. 24. 17:45
 28/36 anonim ***** válasza:
Azt, hogy megköszönöm az eddigi ismerkedést, de én jobbra el, ő pedig balra. Ugyanis egy olyan nőnél, aki megengedhet magának egy ilyen autót, belefulladnék az elváráshalomba. 23/F
2014. jan. 24. 17:48
 29/36 anonim ***** válasza:
hát igen, jó úton haladsz a magány vagy a leszbikusság felé...de nem baj a legszebb öröm a káröröm :)
2014. jan. 24. 17:48
 30/36 anonim ***** válasza:
87%

Most akkor lényegében csak dicsekedsz itt hogy a svájci luxusprosti melóból futja ilyen kocsira?

Egyébként őszintén szólva ez kompenzáció. Vannak más, leginkább intelligencia, műveltség, lelki szegénység táján keresendő hiányosságok amik elfedésére próbálkoznak ilyenekkel az emberek.

2014. jan. 24. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!