Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha egy lánynak, akivel ismerkedtek, ilyen autója lenne?
2014. jan. 24. 17:04
11/36 anonim válasza:
valószinűleg állati beképzelt, és ugyanolyan vagy még gazdagabb pasit keres aki hozzá hasonló szinten van, na az ilyenek nem az én kategóriám, irigy is lennék h többre vitte nálam :D ezvan...
12/36 A kérdező kommentje:
Magának a lánynak nincs semmiféle defektje, nem beképzelt, vagy nagyképű, tök egyszerű lány, meg normális.
2014. jan. 24. 17:14
13/36 anonim válasza:
attól, hogy sok gazdagabb ( külföldön kb az összes ember gazdagnak számít nekünk xD ) nő beképzelt meg ilyen olyan, azé nem biztos, hogy mind....
én fiúként autókba külsőre megyek főleg:D persze számít ott is ugyan úgy a belső, annyira nem vagyok autó fan, 1 kocsiért vagyok oda és kész, csak annak fos a belsője, hamar elromlik stb.... nem mai, külsőleg viszont... de nekem akkor is az kell, maaajd talán meg tudom oldani ha eljutok oda:)
14/36 anonim válasza:
egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, tök mind1 az autó, ha a lány normális és számomra szép:D
15/36 A kérdező kommentje:
De most akkor ti ezt megalázónak tartanátok?
2014. jan. 24. 17:17
16/36 anonim válasza:
Egyébként miért ilyen kocsit vettél/veszel?
17/36 anonim válasza:
tök mindegy ilyen emberekkel akkor sem mozgok egy körökben úgyhogy számomra olyan mintha nem is léteznének...majd ha akar valamit szól, nem fogok ezért a lábai előtt heverni
18/36 anonim válasza:
Én azt mondanám, "hű, ez aztán az autó!". De egyébként ha a lány nem veri nagy dobra hogy gazdag és nem az autójával kérkedik akkor nem igazán befolyásolná azt hogy hogyan állok hozzá. Érdekes lenne megnézni, hogy mennyire szereti, mert én úgy gondolom az ember a saját értékrendje alapján arra költi el a pénzt amit megkeres, amire akarja, szóval amíg nem szólnak bele hogy miért olyan drága a biciklim, addig engem sem zavarna hogy drága autóval jár :D
19/36 anonim válasza:
Megalázónak? Nem.
Csak arra gondolnék, hogy a kirakatból vetted. aki meg kirakatból vásárol, az nekem azt mondja, hogy nem néz a dolgok mélyére.
(nekem is tetszik a SUV, csak se nem személyautó, se nem terepjáró :D Ráadásul agyon komputerizált, szóval biztosan nem venném meg :) )
20/36 A kérdező kommentje:
A szülei egyáltalán nem gazdagok, átlag életkörülmények között élnek. Csak a lánynak van egy jól fizető állása, külföldön él, sokáig gyűjtött, meg spórolt, és így kijött neki egy ilyen kocsira, meg egy jónak mondható lakásra.
2014. jan. 24. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!