Hogyan tudnék, , meghódítani" egy fiút, akit nem ismerek olyan jól?
Figyelt kérdés
van egy fiú, akivel életemben egyszer beszélgettem, de még láttuk egymást. első látásból szerelmes lettem belé! van egy osztálytársnőm, aki egyben a legjobb barátnőm is. ő nagyon gyakran találkozik vele, és állítólag már csókolóztak is!!! de általában tagadja, hogy szerelmes belé. hogyan hódítsam meg? esetleg mi lenne az első lépés az ismerkedésben?
14 éves vagyok.
2014. jan. 24. 15:04
2/10 A kérdező kommentje:
nincsen neki, ezt amikor beszélgettünk mondta.
2014. jan. 24. 15:05
3/10 anonim válasza:
Próbálj meg ismerkedni vele beszélgetni, ha bejössz neki azt egy idő után észre fogod venni, gondolkodj a fejével, h meglássa benned az igazit:) 16/F
4/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!
tudnál pár hódítási módot írni? Pl.: csinálj XY-t
2014. jan. 24. 15:08
5/10 Girgoy válasza:
Hmmm... a barátnőddel amúgy milyen viszonyban vagy?
6/10 A kérdező kommentje:
imádom őt, a legeslegjobb barátnőm!!! már ovi óta ismerjük egymást!!!
2014. jan. 24. 15:12
7/10 Girgoy válasza:
Akkor most miért készülsz arra, hogy lenyúld a pasiját?
8/10 A kérdező kommentje:
ő letagadta, hogy szerelmes belé...
2014. jan. 24. 15:31
9/10 Girgoy válasza:
Hát azért kérdezd meg, hoyg mit szólna hozzá, hogy ha Te járnál a pasival? Ha tényleg nem gond, akkor még akár tanácsot is adhat a hódításra. De ha gond, akkor gondold át, hogy megéri-e. Mert lehet, hoyg annyira nem jössz be Te a srácnak, de a barátnőddel is összeveszhetsz, tehát 2 szék között pad alá esés lehet a nagy hódítás helyett.
10/10 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy mit szólna, ha megmondanám ezt neki... ő nagyon jól ismeri.... én meg nem annyira...
2014. jan. 24. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!