Hol találhatnék valakit, aki hozzám jön feleségül?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam ebben az iránifeleség.com-ban, de nem tudom,hogy ez csak a filmekben találják ki, vagy tényleg létezik.2014. jan. 24. 15:01
11/21 A kérdező kommentje:
Ott van az F1, de ez csak egy példa volt, a programok közös megegyezésen alapulnak, és a józan ész határain belül. Nyilván nem megyünk el Nepálba megmászni az Annapurnát, de mondjuk a Kaukázus még belefér,
2014. jan. 24. 16:28
12/21 anonim válasza:
Vagyis te nem feleséget akarsz, hanem egy nőt, aki egy darabig fizet egy selyemfiúnak a szexért, és elviszi ide-oda.
13/21 anonim válasza:
rajongok a formaegyér'- brrr zúúú brrr zúúúúú brrr -jó leszek! egy kicsit a felső határon túl, de mégsem 6 éves, ami kizárva
89L (igen, még L -kivártam az igazit!)
14/21 A kérdező kommentje:
ma 16:32
Dehogyis, hát én viszem el Őt, én fizetek, csak ilyen formán, és nem pénzben. Mivel senki nem jelentkezett, ezért jószívű leszek és lejjebb viszem a korhatárt: 17-28 közötti csinos lányok jelentkezését várom "buggyant buksza" jeligére!
2014. jan. 24. 16:58
15/21 anonim válasza:
Elviszed a Kaukázushoz meg Párizsba, de nem pénzből? Akkor játékpénzből? :D Amúgy szerintem neked a nagy Ő-be kéne menni, ott osztogathatod a rózsákat a csinos lányoknak :D
17/21 A kérdező kommentje:
ma 17:01
De nyilván pénzből, csak arra értettem,hogy nem pénzzel fizetek. Effektív nem a pénz a lényeg, hanem a kaland.
Miért jó ez?
A kérdés az,hogy miért ne? :)
2014. jan. 24. 17:27
18/21 anonim válasza:
Szóval a kaland élteti majd a jövendőbeli házasságodat :) Végül is! Nem ítéllek el, én mindig úgy gondoltam az él igazán tartalmas életet aki világot lát. De persze ez csak az én véleményem.
19/21 A kérdező kommentje:
2014. jan. 24. 18:40
20/21 anonim válasza:
"csak nős akarok lenni egy ideig" Miért csak egy ideig? Örökre szól a házasság. Kijaza koczkásmelltartós bula ottand?
89L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!