PhD-t végzettekkel ismerkednék. Van itt olyan?
Magna cum laude, vagy Summa cum laude diploma már nem is elvárás? Milyen világot élünk...
Amúgy miért pont PhD a cél? És, ha már PhD, akkor miért nem szabod meg, hogy milyen szakterületen legyen az?
Szerintem annyit várj el amennyit te is tudsz nyújtani, sem többet sem kevesebbet.
Amúgy milyen végzettséged van?
Én egy szuperintelligens egyed vagyok, de kérdésed elemzése után attól tartok, hogy lefertőtlenítve, gumikesztyűben játszanál a kicsi huszárral. Kérlek, ne is írj.
De szerintem neked Ő kell:
"Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki leszopna.
"
És szerinted mégis mit számít ez emberileg?
Nagyon sokáig hajtott rám egy vegyészmérnökként PhD-t végzett srác, értsd ezen azt, hogy hónapokon át, mindenféle módszerekkel keresett, aztán kiderült, hogy felesége van!! Pedig senki meg nem mondaná róla, hogy ezt tenné, ránézésre az az igazi jólelkű, szeretetteljes srác... aha....
Másik, aki fizika szakon: már kétszer láttam nyilvános helyen (koliban), hogy az újdonsült elsősként felvett egyetemista kiscsajok sz*pták a farkát, ott mindenki előtt.
Szóval ettől még... nem lesz valaki jó választás.
Neked 8 általánosod van, hogy itt akarsz PhD-t végzettekkel ismerkedni? Nem mintha nem hinnék benne, hogy van itt olyan, mert nekem is van példának okáért. Nem engednek egyetemek közelébe, vagy mi? Ott találnál ilyen végzettségűeket, én is ismerek párat.
Ilyen kérdéseknél azért kicsit szégyenlem a női mivoltomat, hiszen te is egy vagy közülünk. A hozzád hasonlók pedig remek alapot biztosítanak az általánosításhoz. Nem tudom mivel lenne különb egy PhD-t végzett ember attól, aki nem büszkélkedhet ezzel a végzettséggel. Gondolom te majd felvilágosítasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!