Fiúk, nektek ez mindegy?
Nem érdekel, hogy márkás ruha van rajta, vagy sem. A divatot magasról lesz*arom. Az a lényeg, hogy jól érezze magát benne, és lehetőleg ne legyen k*rvás és/vagy nagyon igénytelen.
Ha sminkeli magát, lehetőleg természetes hatású legyen. Ehhez sem értek, de azt hiszem szoktak ilyet mondani.
tiszta legyen
nem érdekel hogy 200hufért turizta vagy 200000 vette
attól hogy nem milliókat költött a ruházatára az én szememben nem hogy kevesebb de több a hölgy
legyen rendezett ennyi
sminkelt lányokat meg NEM szeretem nekem műérzés
25F
nekem fontos h stílusos, ez kb összefügg az igényességgel! persze nem arról beszélek, hogy úgy nézzen ki mint egy plázacica, de ne úgy öltözködjön mint egy trampli. legyen divatos, de ne ész nélkül, inkább legyen nőies!
és igen fontos a csizma fazona stb, pl h ne legyen olyan bumszli "ugg" csizmája :D (ami ponthogy divatos ezért sem érdemes ész nélkül követni a birka-divatot)
a smink meg rábízom, de egy kevés sztem sose árt. inkább sminkeljen mint hogy pattanásos arccal, karikás szemekkel siránkozzon h miért nem tetszik senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!