Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, nektek ez mindegy?

Fiúk, nektek ez mindegy?

Figyelt kérdés
Tehát mindegy hogy egy lany hogy oltozkodik? Ezalatt nem az igenytelenre gondolok, hanem hogy mindegy hogy márkásvagy milyen színű pólót, milyen fazonu csizmat hord? Tehat fontos hogy stilusos cuccai legyenek, vagy elégannyi hogy kevesbe divatos es igenyes? Ésaz mennyire fontos hogy ki legyen sminkelve?

2014. jan. 23. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy csak ne legyen rajta ruha.
2014. jan. 23. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem érdekel, hogy márkás ruha van rajta, vagy sem. A divatot magasról lesz*arom. Az a lényeg, hogy jól érezze magát benne, és lehetőleg ne legyen k*rvás és/vagy nagyon igénytelen.

Ha sminkeli magát, lehetőleg természetes hatású legyen. Ehhez sem értek, de azt hiszem szoktak ilyet mondani.

2014. jan. 23. 22:57
 3/8 Sulek Péter ***** válasza:
sztem nagyon fontos hogy olyan ruhát vegyen fel ami illik az öltözékéhez :) amiben jól érzi magát maga az összkép tetszik nem az ára vagy hasonlók :) sugározzon benne az a lényeg :)
2014. jan. 23. 22:58
 4/8 anonim válasza:
ha sminkben érzi jól magát akkor tegyen fel, de el nem várom.. Engem nem az 5 kg alapozó fog meg egy lányban. közhely, de tényleg fontos a (külső mellett) a belső is SŐT.. Kivülről hiába tetszik, ha megismerem meg lerí a butaság.
2014. jan. 23. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:

tiszta legyen

nem érdekel hogy 200hufért turizta vagy 200000 vette

attól hogy nem milliókat költött a ruházatára az én szememben nem hogy kevesebb de több a hölgy

legyen rendezett ennyi

sminkelt lányokat meg NEM szeretem nekem műérzés

25F

2014. jan. 23. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem fontos h stílusos, ez kb összefügg az igényességgel! persze nem arról beszélek, hogy úgy nézzen ki mint egy plázacica, de ne úgy öltözködjön mint egy trampli. legyen divatos, de ne ész nélkül, inkább legyen nőies!

és igen fontos a csizma fazona stb, pl h ne legyen olyan bumszli "ugg" csizmája :D (ami ponthogy divatos ezért sem érdemes ész nélkül követni a birka-divatot)

a smink meg rábízom, de egy kevés sztem sose árt. inkább sminkeljen mint hogy pattanásos arccal, karikás szemekkel siránkozzon h miért nem tetszik senkinek!

2014. jan. 24. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem a barátom úgy is szeret hogy fiúruhákat hordok... :)
2014. jan. 24. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
a réfi focimez kiemeli a meled legalábis én ezt látam de amugy fekete cucba járj, monyuk 1 rocker mit írjon erölXD
2014. jan. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!