Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, hogy azon gondolkodo...

Normális, hogy azon gondolkodom, hogy egyetemista/főiskolás lányok között kéne keresgélnem?

Figyelt kérdés
Alapvetően nem gondolom, hogy ez szabná meg valakinek az értelmi szintjét, de azért több az értelmes az egyetemisták között, mint az OKJ-t, vagy azt sem végzők között. Tehát még egyszer, nem általános szabályról beszélek, hanem valószínűségekről. Az utóbbi hónapokban véletlenül mindig az utóbbi kategóriába tartozó lányoknál kezdeményeztem valamit, de mindegyikből kiábrándultam, amikor pl. képesek voltak azt leírni, hogy "ilyesztő".
2014. jan. 23. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyetemista révén én is úgy gondolom, ahogy a többiek. Azért igen vakmerő általánosítás az sajnos a mai világban, hogy aki egyetemre jár, annak esze is van.

Én általános és középiskolában is imádtam fogalmazni, nagyon szerettem azokat a feladatokat, amikor kaptunk egy témát és meghatározott oldalszámú házi dolgozatot kellett belőle írni (kivétel, ha vers elemzés volt).

Jelenleg mérnöknek tanulok, ez az utolsó évem és éppen ebben a vizsgaidőszakban ért a legnagyobb meglepetés is. Vizsgán elővette a tanár az egyik évközimet és itt ott belekérdezett, átolvasta a dokumentáció szöveges részeit. Kijelentette, hogy ritkán lát ennyire szépen összeszedett és logikusan felépített szöveget, mint ez és bár neki nem is ezt kell néznie, mivel nem nyelvésznek készülünk, de piros pont és értelmes alaknak tűnök. :D

Ennek ellenére is azt mondom, hogy a net ellustít és én sem vagyok mindig toppon. Van hogy össze-vissza beszélek, avagy a központozás és a helyesírás nem megy tökéletesen, mert nem figyelek. Ez van. Akkor kell elkeseredni, ha többször is leírja valaki ugyanazt a szót, ugyanazzal az ordító hibával, de akkor nagyon. :)

Én a másik oldalról úgy látom, hogy egy személyes beszélgetés során kb. az ötödik mondat után eltudom dönteni, hogy valaki van-e annyira értelmes, hogy érdemes vele foglalkoznom, avagy sem. Éppen ezért azt javaslom, hogy ismerkedj személyesen és ha mindenképpen fősulis/egyetemista csajra vágysz, akkor látogass el néhány környékbéli egyetemista buliba, hátha... Ezen felül pedig ismerkedj személyesen, kezdeményezz beszélgetéseket és próbáld már ott kiszűrni, hogy mizu az agyi kapacitással. :)

2014. jan. 25. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!