Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, hogy azon gondolkodo...

Normális, hogy azon gondolkodom, hogy egyetemista/főiskolás lányok között kéne keresgélnem?

Figyelt kérdés
Alapvetően nem gondolom, hogy ez szabná meg valakinek az értelmi szintjét, de azért több az értelmes az egyetemisták között, mint az OKJ-t, vagy azt sem végzők között. Tehát még egyszer, nem általános szabályról beszélek, hanem valószínűségekről. Az utóbbi hónapokban véletlenül mindig az utóbbi kategóriába tartozó lányoknál kezdeményeztem valamit, de mindegyikből kiábrándultam, amikor pl. képesek voltak azt leírni, hogy "ilyesztő".
2014. jan. 23. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az egyetemisták rohadt nagy százaléka sem tud írni, és nem is annyira okosak mint azt elképzelné az ember, szóval elég kicsit a valószínűsége, hogy pont egy olyat találsz aki egyetemhez méltó tudással rendelkezik.
2014. jan. 23. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
a tanulmány iátlag és az intelligenciahányados között nem túl sok az összefüggés... márpedig az oktatásban csak az számít, hogy valaki hogyan tanul. ergó felsőoktatásba is bekerül nagyon sok, egyébként rendkívül primitív ember, aki viszont jól tud magolni.
2014. jan. 23. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de vannak olyan szakok, ahova még egy hülye is bejut, pl bölcsész szak, és mindenkinek 5ös átlaga van (puskáznak orrba-szájba), és majd ha lediplomáztak kitörölhetik vele a s.ggüket. Szóval egyes szakokon nincsenek sokkal értelmesebb csajok, mint úgy az egyetemen kívül.
2014. jan. 23. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:

egyébként mindezt tavaly végzett egyetemistaként mondom tapasztalatból...

2es

2014. jan. 23. 16:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor mi legyen? :D
2014. jan. 23. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:

A helyesírásnak semmi köze az egyetemhez/főiskolához. Helyesen írni általános iskolában tanulsz meg tehát az érvelésed itt megbukott.

Az egyetemisták 80-90%-a (csupán a hasamra ütöttem) a jobb megélhetés és elhelyezkedés reményében járják ki a felsőoktatást nem pedig tényleges tudásvágyból.

Nyugodtan elhiheted, egy diplomától nem lesz okosabb vagy értelmesebb senki.

2014. jan. 23. 16:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Faszverés nyugdíjas korig. :D
2014. jan. 23. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
én azért nem adnám fel a helyedben, csak baromira nem kéne iskolázottsághoz kötni az ismerkedést, mert csalódni fogsz
2014. jan. 23. 16:41
 9/11 A kérdező kommentje:
6: Azt állítom, hogy a helyesírásnak köze van az értelmi szinthez, az pedig mutat valamiféle összefüggést azzal, hogy ki hol tanul(t).
2014. jan. 23. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:

a helyesírási hibáktól én is a falra tudok mászni, csak az a gond, hogy ez a fiúknál még gyakoribb, így kezdek rájönni, hogy netes ismerkedés során nem fogok pasit találni :D

21L

2014. jan. 23. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!