Ti mit gondoltok? Az elejetol kezdem hogy ertsetek mire gondolok.
van a csaladba egy ismeros, annak az embernek van egy lanya. es annak a lanynak van egy baratnoje. ha ketten egyutt vannak akkor ugy csinalnak mint a hisztis r*b*ncok. de ezt szo szerint ertsetek. hisztiznek sikitoznak amikor valami vicces van meg ugralnak, kivagott cuckoba jarkalnak neha neha. na ez a ket lany ossze veszett kb 3 hete. volt egy szulinapi buli. es ott derult ki hogy ossze vesztek. bent volt egy szobaba az anyaval es az occsevel, es beszelgetett a hugommal meg a noveremmel, en unatkoztam es nem talaltam a helyem. az anya a lanynak be hivott a szobaba hogy beszelgessek veluk. de gondoltam magamba (mit beszelgessek ha a lanyat latom 6 honapja ossze vissza hetente 1 szer 2 szer. es sose beszelgettunk meg semmi, be se mutatkoztunk egymasnak, mastol tudjuk egymas nevet). na szoval beszelgettek es en is valahogy be kapcsolodtam a beszelgetesbe vicceskedve. na jon a lenyeg. ha masra nezek nem a lanyra akkor mosolyogva nez meg erdeklodve (terlatas) de ha ra nezek csak ugy spontan akkor mindig elforditja a fejet es mintha ram se nezett volna. na ez a lany mostanaba hogy ossze veszett a baratnojevel. es az a beszelgetes ota amikor jon az apja hozzank. az a lany mindig jon es keruli velem mindig a szemkontaktust.de eddig sose jott a 6 honap alatt csak az utobbi 2 3 hetben.
ez mit jelent egy lanynal lenyegebe????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!