Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért bunkók a focisták?

Miért bunkók a focisták?

Figyelt kérdés
Tehát én már 8 éve focizom.. ez az életem, ez az egyetlen dolog az életembe amit mindig szeretek csinálni, bármikor van hozzá kedvem..Nem tudom ki adott rá okot, de a lányok többsége szerint a focisták bunkók beképzeltek.. én nem tartom magam annak.. amit csinálok alázattal csinálom.. a lányoknak meg szeretem megadni a tiszteletet és törődést amit érdemelnek.. ne itélj el azért mert focista vagyok.. eddig életem során 1x szerettem lányt igazából.. és ő tudja igazán, hogy milyen 1 igazi focista ;) Szóval csak azt szeretném,hogy ne itéljétek el lányok az összes focistát.. mert van olyan amelyiknek a foci és a haverok melett.. a lányoknak is angy szerep jut az életükbe.16F

#focista #beképzeltség #football #Járjak? #Helyes focista
2014. jan. 22. 18:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
na hát az tők tudják :) szerencsémre szüleimtől megfelelő neveltetést kaptam :)
2014. jan. 28. 17:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt teljesen embere válogatja, nem attól függ, mivel foglalkozol, vagy mi a hobbid. Ha bunkó vagy, bunkó leszel focistaként is és banki vezérigazgatóként is.

Amúgy a híres, nagy nevű focisták többsége vélhetően tényleg bunkó, és egyszerűen ezért, mert alájuk van tolva minden, jóformán mindent megkapnak, még sokkal többet is, mint ami kijár nekik (ráadásul ezek az emberek gyakorlatilag egy általuk imádott hobbiból élnek, meglehetősen jól), és ezért beképzeltté válnak.

De tisztelet a kivételnek, Te, Kérdező, ne válj ilyenné, és akkor a mérleg egy kicsit módosul a másik oldalra.

2014. jan. 30. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!