Imádom a heterokrómiás srácokat, csak én szeretem az ilyen különleges embereket? *-*
Figyelt kérdés
Van aki nem büszke rá? Vagy egyéb furcsaságára pl pigmenthiány....??2014. jan. 21. 20:33
11/15 anonim válasza:
Elég szomorú ha neked ennyiben kimerül a különleges fogalma. Én ezt belső tulajdonságokra szoktam használni... :D
12/15 anonim válasza:
Ez a csaj, tuti ,. Valami animés megszállott xd
13/15 anonim válasza:
Semmi köze nincs az animékhez. Attól hogy valaki animét né még nem rossz ember...
14/15 anonim válasza:
Hát én is egyenesen megszállottja vagyok.. és irigylem is kicsit őket, engem nagyon megfog!:)
15/15 anonim válasza:
Én is imádom, baromira szép tud lenni!:) Főleg ha az egyik barna a másik kék, mint Tim McIlrathnak*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!