Fiúk, volt már, hogy egy lány elmondta nektek, hogy tetszetek neki? Mit reagáltatok, mi lett belőle?
Figyelt kérdés
Váratlanul ért, vagy már jóban voltatok, és eszetekbe jutott előtte is? Nektek tetszett a lány vagy nem? Összejöttetek, adtatok neki esélyt?
Illetve ha nem volt még ilyen, mit reagálnátok (ha tetszene a lány, ha nme tetszene, ha nem különösebben tetszene de adnátok neki esélyt)? S még egy kérdés, ha egy lány úgymond váratlanul mondaná el nektek ezt, úgy, hogy annyira nem vagytok jóban, akkor hülyének néznétek, vagy örülnétek neki?
Köszi a válaszokat, akármelyikre írhattok, de az összesre is :D És légyszi kort is írjatok :)
2014. jan. 21. 19:24
1/3 anonim válasza:
Volt, nem is egy. Pl. egyik volt osztálytársamról kiderült 4-5 év után, hogy szerelmes volt belém mindig is. Kiakadtam, mert csúnya volt, mint a háború.
Lényegében csak olyanokról derült ki, akik nekem nem tetszettek. :D
2/3 anonim válasza:
Még nem volt, de nem is lesz. Engem nem szeret senki, ez van:D
3/3 anonim válasza:
monyuk még általános iskolába nem mentem volna bele 1 kapcsolatba se de a legtöbet elküldtem h dögöljön meg, mert nekem most már tetszik 1 lány és anak meg nem tom elmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!